Gedulo diena. Iki tos dienos man atrodo, kad aš jau pasiilgau mokyklos (na,čia iš dalies. tipo draugų, visokių nesąmonių šūlėj ir t.t. pačių mokslų aš niekada nepasiilgstu), bet praplėšus akis Rugsėjo pirmą, gavus tvarkaraštį ir visa kita, noris headbang'int, rėkt,žliumbt... whatever. "Tik ne tai, o Dieve už ką" ir t.t. Kas rugsėjo pirmą gedulingų pietų į mack'ą? ; D
nu blemb.. Aš gi sakau, kodėl dažniausiai vaikai užsideda juodus kostiumėlius - gedulas.
Gerai, kad bent auklėtoją normalią turiu, tai visokių nesamonių susigalvojam, pvž.: mūsų klasė koncertuoje aktų salėje, ar šokius suriangiam. Nu yra dar viena priežastis kodėl mano mokykla bijo Rugsėjo 1 d. Mes turim klausytis - LAŠINUKŲ oj sotty. t.y. LAŠELIUKŲ (Vaikų muzikos grupė. Natalijos Zvonkės pasiekėjai - Fonograminiai)
Nieko gero ta rugsėjo pirmoji. Mes dar į tą bažnyčią ryte arba po to renginio privalom eit. Ai, aš praslystu šiaip ne taip. Liūdna darosi pagalvojus jau vien apie tai, kas laukia mūsų per kitas ateinančias dienas po rugsėjo 1-osios. ;/
Aš tiesa sakant jau laukiu. Rengsiuos jau žinau kuo-džinsais ir tokiu ilgu megztiniu.Na dar šiek tiek priderinsiu papuošalų ir pasidažysiu(bet neryškiai-taip man labiau tinka )
Ir noriu, ir nenoriu.....
What Ever, vistiek neišsisuksi nuo šulės Šiandien jau apsipirkau. T.y. visokių parkeliukų, trintukų, skriestuvą naują pirkau, nes senas skraidė po klasę (:D).
Labai gražių sąssvinių prisipirkau O apsirengus rugsėjo pirmają eisiu su džinsais, basutėm ar kėdais (jeigu vėsu bus), o ant viršaus dėsiu kokią maikutė ir tą su**sta uniforminį švarkelį. Gaš, kam juos sugalvojo??
Aš tai nekantrauju, laukiu, svajoju apie ją. D
Nenriu mokytis, o su draugais šėlti.. pasiilgau tų pykčių, klasiokų [nors jų ir nekenčiu], klasiokių..
kai kurių mokytojų..
Hm..
Dar prieš kelias dienas net pagalvot apie mokyklą negalėjau, o dabar kažkaip pradėjo į ją traukti.. Nežinau. Keistai čia. Ruoštis dar nepradėjau. Daiktus mokyklai susiperku likus savaitei iki mokslo metų pradžios Kaip rengsiuos? Tiikrai nesipuošiu. Tikrai. Neprivers manęs mama. Šortai, basutės, maikutė.. Na, gal vietoje maikutės ir užsidėsiu marškinukus. Bet tik GAL. Šiaip visai bepasiilgau klasiokų. Visai. Vien pagalvojus apie juos graudu daros. Vėl bus drama drama drama..
Aš mastau apie koncertą Vingio parke. Girdėjot ką nors? Bus daug atlikėjų, Live ir Dj scenos, manau kaip už 15 Lt apsimoka.
Čia kvietimas atlikėjų, radau Youtube:
Ech.. Katik prisiminiau tradiciją mūsų mokykloj - dvyliktokai veda pirmokus į jų klases... Veh... Bažnyčia, vėliavos nešimas... Nepatinka man tokie dalykai
Ai, aš šiaip laukiu ir nelaukiu.
Nelaukiu, nes reikės anksti keltis, mokslai. O laukiu vien dėl to, kad įdomu pabendraut su naujais klasiokais, pamatyti ar pasikeitė senieji.