7.
- Tavo galvoje plika dykuma ,- šaukia ant Petriuko mokyklos direktorius.
- Jūs visiškai teisus,- atsako jam Petriukas - Tačiau kiekvienoje dykumoje yra oazės,bet ne kiekvienas kupranugaris moka surasti iki jų kelią...
Žaidimas: Juokeliai10.
Prajuokino
Skrenda rusas ir lietuvis. Skrenda pro Rusija. Rusas sako: - Ismesiu aukso maiseli, kadangi mano tevynei reikia pinigu. - Ir ismeta. Skrenda pro Lietuva. Lietuvis sako: - Ai, ismesiu bomba, nes truksta teroristu. Grizta rusas namo. Ten visi liudni. Klausia, kas nutiko. Motina sako: - Kazkas is dangaus ismete aukso ir pataike tevui i galva. Grizta lietuvis namo. O ten kaip tik visi linksmi. Motina sako: - Kai tavo tevas pabezdejo, musu tvartas sprogo! 10
Nors esu girdėjus ir kitokią versiją Ateina kartą Petka pas Čepajevą ir sako: - Nori mįslę užminsiu? - Nu, davai. - Be langų, be durų - pilna troba baltų žmogeliukų. Kas? - Hm, nežinau. - Agurkas. Gerai, užduosiu dar. - Varyk! - Padalinta į dvi dalis, bet ne žemė. Kas? - Hm...hm...nežinau. - Ogi subinė! - Aaaa. Aišku. - Na gerai, paskutinė. Du apvalūs, vienas ilgas, visom bobom reikalingas. Kas? - Taigi aišku, b... - Žirklės, balvone tu. Susinervinęs vaikšto Čepajevas ir susitinka Anušką, sako: - Nori mįslę užminsiu. - Nagi, bandyk! - Be langų, be durų, pilna subinė agurkų. Kas? - Žinai, Čepajevai, čia kažkokia nesąmonė gaunasi. - Ir aš taip manau, o Petka: žirklės... žirklės... 7.
Piratas ateina į užeigą. Koja medinė, vietoj rankos - kablys, raištis ant akies. Barmenas klausia: - Kaip taip atsitiko, kad kojos neturi? Piratas: - Kartą jūroje plaukiau ir ryklys mane užpuolė, koja nukando. - Aišku. O rankos kaip netekai? - Ai, kovojau su tokiu kietu priešininku, tai su kardu ir nukirto. - O kodėl raištis ant akies? - Stovėjau karta denyje, žiūrėjau kaip žuvėdros skraido virš galvos. Viena taukšt ir į akį pataikė prišikti. - A raištis tai kodėl? - Buvo pirma diena su kabliu... ‹ Šis bei tas ‹ Forumo žaidimai |