DDD Šiaip smagu, tik netyčia į vyrų pirtį papuoliau
Vandens parkai
46 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Latvijoj buvau prieš kelis metus su draugais, tai nors ir neypatingas parkas, bet patiko ; D Vien tai kad latviams ten paskelbėm karą (jie pirmi taip pasielgė) buvo šis tas
DDD Šiaip smagu, tik netyčia į vyrų pirtį papuoliau --------------------------------------
ten dar yra atskiros pirtys? ![]() Buvau du kartus jūrmalos akvaparke.
Pirmą kartą kartą prieš.. Mhm. gal 3-4 metus. Tada važiavom su visa chebra, tai buvo laaaabai geras įspūdis paliktas. Antrą kartą buvau šį pavasarį. Ir nusivyliau! Nesupratau, kuo taip susižavėjau pirmąjį kartą. Nučiuožiau po vieną kartą nuo kiekvienos čiuožyklės (neskaitant orandžinės ir geltonos, nerizikavau savo užpakaliuku ;x ) ir visą likusį laiką praleidau džiakuziuose ir pirtyse. :]
Va tai yra gėris. :] Ir padariau išvadą, kad geriausia vykti su sava kompanija arba kad ir su antra puse, su kuria galima murkdytis ilgai ilgai džiakuzyje.. (mm) :] Prieš ~5 metus buvau su šeima Latvijos Livu vandens parke.
Nuostabūs prisiminimai... Labai patiko. Prieš du metus buvau druskininkuose. Įspūdžio visai nepatiko, toks gan nuobodokas, prie čiužinių ir ratų eilės ilgiausios ir šiaip nefainiai. Tai dabar dar svajoju į Vilniaus Vishy nukakti...
46 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |