Įvairūs Gyvūnai

Jūsų mirę mylimi gyvūnai

Karlla

Įsijaučiantis

Vilnius

-200.74 Lt

Standartinė » 2009 Bir 25, 21:55

Prieš kelerius metus mirė mano žiurkėniukas Fredis.
Labai verkiau kai jį praradau. :prašau:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

ieva.lt

Aktyvus dalyvis

Zarasai

920.00 Lt

Standartinė » 2009 Bir 27, 23:35

Neseniai mirė mano augintinis - žiurkėnas Klaidas :( aš jį labai mylėjau,kaip ir visus savo augintinius :prašau: :lovegif: Bet dėja visi mano augintiniai greit miršta.Tikriausiai nemoku jų prižiūrėt...Bet taip skaudu,kai kaltini save augintinio mirties priežastimi(kaip tik taip dabar ir jaučiuosi :( )

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Bir 28, 00:09

ieva.lt rašė:Neseniai mirė mano augintinis - žiurkėnas Klaidas :( aš jį labai mylėjau,kaip ir visus savo augintinius :prašau: :lovegif: Bet dėja visi mano augintiniai greit miršta.Tikriausiai nemoku jų prižiūrėt...Bet taip skaudu,kai kaltini save augintinio mirties priežastimi(kaip tik taip dabar ir jaučiuosi :( )

bus dar tų augintinių. :}

Vartotojo avataras

Ta*pati

Įsijaučiantis

3,482.53 Lt

Standartinė » 2009 Lie 02, 01:01

Ziauru kai mirsta augintiniai,siandien mire mano sinsilas perkaito sauleje tai visa diena verkiu ir kaltinu save.. Turiu dar suni,bet sinsilas buvo geriau.. :cry:

Vartotojo avataras

Aistuolė.

Patyręs forumietis

Radviliškis

15,916.68 Lt

Standartinė » 2009 Lie 02, 11:10

Per praitas Kalėdas mirė šuo - Kailis.
Ir papugėlė - Akva, išskrido pro langą praeita vasarą.

Vartotojo avataras

emo156

Aktyvus dalyvis

7,505.36 Lt

Standartinė » 2009 Lie 10, 20:42

kai buvau dar maza (apie 5 m. ) turejau katyte vardu Princese (buvau maza, tai ir sugalvojau kvailoka varda :oops: ) gyveno apie 2 metus, ir ... mire, net nezinau del ko mire, tiesiog kita diena atsikelus jos neberadau , ir viena dalyka zinau, kad ji tikrai nepabego ji buvo kambaryje, durys uzrakintos, langai irgi, o tevai taip ir nepasake kokia mirtim mire , tikraiusiai mire kokia baisia mirtimi, kad tevai man nepasake .... :prašau:

Vartotojo avataras

mariuxxsz

Įsijaučiantis

Marijampole

2,205.36 Lt

Standartinė » 2009 Lie 13, 17:58

mano sou pries kelis metus mire. buvo vokieciu aviganio veisles. ir ta diena kai jai turejo sukakt 5 metai - mire :prašau: (vardas- Taira)

Vartotojo avataras

Just3

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 14, 12:36

;l

Vartotojo avataras

MeezYyY

Aktyvus dalyvis

Kauno raj.

13,762.56 Lt

Standartinė » 2009 Lie 16, 19:38

Turėjau du žiurkėnus vienas - Nikis mirė dėl ligos..Vargšas prasikankino dvi savaites ir mirė.Labai gaila buvo,nes mirė besikankindamas..Mirė Balandžio 25 dieną anais metais.
O kitas Vudis buvo.Mirė labai netikėtai tiesiog mama rado nebegyva.Mirė Liepos 12 dieną taip pat anais metais.
Labai liūdėjau būna,kad ir dabar liūdna būna..O praturėjau juos po du metus Nikis išgyveno du metus ir mėnesį,o Vudis du metus ir keturis mėnesius. :(

Vartotojo avataras

marcys

Įsijaučiantis

Leipalingis

3,178.66 Lt

Standartinė » 2009 Lie 18, 18:53

kai buvau labai mazas, turejau juoda katineli. jo vardas buvo Bilis. neatsimenu kiek jam buvo metu, ir kiek laiko ji turejau, bet zinau, kad labai verkiau, kai ji suvazinejo. buvau labai mazas, ir dar kryziukas stovi ant jo kauburelio.

Karinuks Love

Lankytojas

Vilnius

98.18 Lt

Standartinė » 2009 Lie 19, 11:44

Turejau katyna Miki ji suvazinejo masina.

Vartotojo avataras

sandrike15

Įsijaučiantis

Alytus

2,074.56 Lt

Standartinė » 2009 Lie 21, 14:34

Man per gimtadienį padovanojo maža triušiuką, jis buvo dar lavai mažas ir po kelių savaičių kai grįžau iš mokyklos radau jį gulintį narvelyje jau nebegyvą :cry: :cry: :cry: :cry:

Vartotojo avataras

Ssony_Vicious

Lankytojas

164.26 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 00:14

Eck kokia istorija papasakosiu....Ždž aš turiu sodą ir jame turiu šunį ir katę.Šuo buwo wardu Rexas, o katė Siulė.Abu juos wisada lb mylėjau & mylėsiu.Rexas yra lb draugiškas šuo ir mėgdawo bendrauti su katėm.O Siulė buwo netokia...Jai nepatiko Rexas.Nors jis wisada norėdawo ją apuostinėti xD[nejuokinga!]Bet wiena karštą wasaros dieną Siulė atsigulė pasiwolioti Rexo teritorijoje.Taip ir užsimezgė neišskiriama jų draugystė.Jie wisada [beweik] būdawo kartu.Siulė ateidawo pas Rexa pasiglaustyti aplink kojas ir pasiwolioti...Bet Siulė atsiwedi kačiuką!Kokia laimė Rexui!Nauji draugai!WooHoo!Siulė atsiwedė 5 kačiukus.Bet dėje 4 paslaptingai žuvo.Liko wienas.Labai storas ir nemylintis žmonių.Jam tereikėjo jos.Mamos.Jį pavadinome Runsiu.Jis užaugo.Pradėjo be galo mylėti ir branginti žmones.Po 3 metų Siulė atsivedė 2 kačiukus.BET...Siulė dingo.Kačiukus prižiūrėjo Runsis.Siulės nebuwo įštisus 2 mėnesius.IR..ji atsirado!Tačiau....Wisa sulysusi sužeista...Kol Siulė buwo dingusi Runsis ir Rexas buwo lyg nesawi.Jie liūdėjo ir atrodė jog jie tiesiog werkė...
Siulę mes gydėme 2 savaites...Ir išvažiawome iš sodo.Palikome gyvūneliams walgyti.Kitą dieną mano tėtis nuwažiavo į sodą pažiūrėti kaip laikosi Siulė.Bet jos niekur nerado.Tik pastebėjo jog Rexas kažkodėl neramiai laksto aplink sawo būdą.Tėtis nuėjo pažiūrėti kas gi toj būdoj.O gi ten....Siulės lavonėlis...Tėtis ją išėmė ir palaidojo mūsų gyvūnėlių kapinėse.
:prašau:

Vartotojo avataras

Ssony_Vicious

Lankytojas

164.26 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 00:19

Pamiršau įdėti jų nuotraukėles.Štai :
Rexas :
http://www.ipix.lt/desc/59588869/
Siulė :
http://www.ipix.lt/desc/49886573/
Jie abu :
http://www.ipix.lt/desc/25627544/
R.I.P. Siulė :love:

Vartotojo avataras

juuste`

Dalyvis

Vilnius

2,829.78 Lt

Standartinė » 2009 Lie 27, 12:51

Turėjau žiurkėna beprotiškaj gražų, jis buvo labaj pūkuotas ir didelėm juodom akim, jis mirė senas kokių 4metų, manau žiurkėnam taj pakankamaj daug. Žinoma buvo labaj liūdna, daugiausiaj verkė mano sesė, nes žiurkėnas buvo jos, jai jį padovanojo.

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias