Laisvė nuogiems kūnams!
Man patinka tokios fotosesijos.. Miela, gražu.. Tačiau reikia žinoti kas fotkina.. Kad netyčia fotkės intike neatsidurtų..
Tačiau pačios gražiausios nuogos fotosesijos, tai kai nėščia mama ir vyras fotkinasi, na kokio gražumo ir mielumo.. Arba su metų senumo vaiku.. Nu mmm..
Erotinė fotosesijaEsu dalyvavusi, tiksliau gal net tiksliau dirbau, dar mokyklos laikais, vienas draugo pažįstamas pasiule pasifotografuoti, jis kazkoky versla suko su tom nuotraukom na jose budavau ne visiskai nuoga, intymios vietos budavo visa laika pridengtos, kiek zinau jis su uzsienio nedidelemis firmelemis reklamai tas nuotraukas darydavo, ateidavau bet kokiu laiku karta i savaite is anksto su juo susitarusi, jis turejo nedidele studija tam ir fotkindavaus, pvz nuoga bet apsivijusi tuo zveju tinklu, arba su kelnaitemis bet ranka prisidengusi krutine, nebuvo tos nuotraukos atviros, veliau jis su fotoshopu ten jas tvarkydavo ir issiusdavo uzsakovams, uz kiekviena uzsakovu issirinkta nuotrauka man atitekdavo 20lt, tai i savaite iseidavo nuo 80lt iki 140lt mazdaug, tiesa pasakius kaip moksleivei tai buvo visai neblogi pinigai, o ir internete nuotraukos neatsidurdavo, vistik pasitikejau, nes jis buvo mano labai gero draugo draugas o ir siaip labai rimtai neziurejau i tai, matyt jauna dar buvau kad galvon neimiau del nuotrauku galimo paviesinimo
![]()
o DIEVE, kaip prajuokinai!!! aširgi kur nueinu, matau, kaip aqua sutinka su daugumos nuomone ((:
ajajai. taigi JI diskutuoja. daaah. tam ir skirta šita vieta. ji nekiša kitiems savo nuomonės, tik ją išsako... žinot, kas yra diskusija??? o dėl fotosesijos.. nežinau. nematau tam būtinumo kol kas. jeigu užsinorėsiu kada tai ir nusifotkinsiu. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |