Diskusijos Žaidimai internete

Popmundo

Standartinė Ev. » 2009 Lie 18, 15:29

Popmundo yra internetinis žaidimas vaidmenimis ir bendruomenė, kur žaidėjai siekia populiarumo virtualioje muzikos industrijoje. Žaidimas yra žaidžiamas realiuoju laiku ir tęsiasi net tada, kai nesate prisijungę.

http://www.popmundo.com

Žaidimą pradedate būdamas visiškas niekas ir turite tik viltis ir svajones. Jūs repetuojate savo muziką, sugrojate keletą pasirodymų ir tada atsiranda pirmieji jūsų fanai. Žaiskite teisingai ir greitai pradėsite turą aplink pasaulį, parduosite labai daug įrašų ir paliksite erzinančius skandalus už savęs!

Visgi ne visi gali tapti ryškiomis roko žvaigždėmis. Galbūt jums labiau tinka verslininko, politiko, mediko arba net nusikaltėlio karjera? O galbūt tiesiog norite ramiai įsikurti su ypatingu žmogumi, turėti keletą vaikų ir žaisti namus? Popmundo visiems siūlo daugybę alternatyvių gyvenimo stilių.

Jūs nežaidžiate prieš kompiuterį. Visi veikėjai, kuriuos sutinkate žaidime, yra valdomi tikrų žmonių, gyvenančių visame pasaulyje.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

[Opheliac]

Aktyvus dalyvis

Telšiai

22,119.66 Lt

Standartinė » 2009 Lie 18, 16:54

O! Myliu popmundo.
Jei norit susipažint, aš - Rozalija Karpinaitė ;D

Vartotojo avataras

Ev.

Forumo gyventojas

Kaunas

40.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 18, 17:27

Aš ir Myliu Popmundo.

Aš Saulenė Bagzevičiūtė. :D :lol: :love:

Vartotojo avataras

-ReWaS-

Aktyvus dalyvis

kaunas

11,831.48 Lt

Standartinė » 2009 Lie 18, 17:41

nsmn mas jis

Vartotojo avataras

Ev.

Forumo gyventojas

Kaunas

40.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 18, 18:00

Ne visiems jis patinka.

Vartotojo avataras

HipHopere

Įsijaučiantis

Vilnius

1,768.21 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2009 Lie 21, 19:57

As juste akrutaite

Vartotojo avataras

emo156

Aktyvus dalyvis

7,505.36 Lt

Standartinė » 2009 Lie 21, 20:39

anksciau labai zaisdavau ir dievinau ji, o dabar jau pabodo, gal koki karta i menesi uzeinu... o šiaip susipazinkime as esu andrea langley (cia tam zaidime)... :P

Vartotojo avataras

Dofkė

Lankytojas

399.40 Lt

Standartinė » 2009 Lie 21, 21:13

apšvieskit kaip dainą parašyt,pinigų neturiu nesuprantu nieko,su dainom susitvarkiau,dabar gal žinot kur rast ta žurnalą it's pop?

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2009 Lie 22, 09:18

Buvo jau popmundo įdėtas :) Per popmundo esu Rudolfas Foltmanas, gyvenu Vilniuje.

Dofke, kad pamatyt It's Pop žurnalą, eini: Miestas --> Vilnius topai(jei kitas miestas, pvz Paryžius tai rašo Paryžius topai) --> Vilnius – miestas, kurio topus jums pristato žurnalas „IT‘S POP“. ;)

Vartotojo avataras

Dofkė

Lankytojas

399.40 Lt

Standartinė » 2009 Lie 22, 11:54

ačiū,o pavyzdžiui kaip įrašyt dainą jei neturi nė trupučio pinigų?iš kur gaut pinigų?čia galim sukurt šeimą ir pan?jei taip kaip?

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2009 Lie 22, 13:08

Dofkė rašė:ačiū,o pavyzdžiui kaip įrašyt dainą jei neturi nė trupučio pinigų?iš kur gaut pinigų?čia galim sukurt šeimą ir pan?jei taip kaip?

Daina --> Būna ir tokių žmonių kurie savo įrašų studijas padaro nemokamomis. Ta prasme, kad nemokamai gali naudotis ja... Bet kiek dar žiūrėjau nemačiau. Nes beveik nežiūrėjau :D

Pinigai --> Pinigų gali gaut dirbdama... Dabar geriau nueik į miesto savivaldybę ir pasirink, kad tau bedarbio pašalpą mokėtų..Vėliau tau duos pasiūlymą dirbti, tu su juo būtinai turėsi sutikti. Nu žodžiu, dirbdama gauni pinigų. Pinigus išmoka penktadieniais.

Šeima --> Galima, bet man rodos tik VIP nariams. Pasimyli su mylimuoju daug kartų man rods ir gali pastot nuo to.. Bet čia tik VIP jeigu neklystu ;)

Vartotojo avataras

Editor

Dalyvis

kaimas

7,363.24 Lt

Standartinė » 2009 Lie 22, 15:09

Nekenciu to popmundo :lol: :piktas:

Vartotojo avataras

Bugė.*

Aktyvus dalyvis

Kaunas, šilainiai

0.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 22, 17:29

Popmundo žiauriai geras ;DD
Esu Ginvilė Ambrozaitė, gyvenu Vilniuj, bet šiuo metu apsistojus Briusely xD

Vartotojo avataras

Isi.

Aktyvus dalyvis

Vilnius

6,910.19 Lt

Standartinė » 2009 Lie 22, 19:33

Jau seniai žaidžiu. esu Jurgita Aidukevičiūtė ir esu VIP. Šiaip laai įdomus žaidimas.:)

mazytja

Lankytojas

siauliai

269.92 Lt

Standartinė » 2009 Lie 22, 22:33

kai uzsiregistruoju man liepe ivest slaptazodi jeigu ten registracijos lape nera parasyta kad reiketu slaptazodzio ka man daryt padekit man :roll: :cry: :(

Diskusijos Žaidimai internete

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių