Naujas projektas: Kodai.Linksmai.lt
21 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Aš jums siūlyčiau padaryti vieną gerą projektą, o ne daug išsimėčiusių, bet tokių +/-.
Geriau kurkit tik kokį Kodai.Linksmai.lt, tai iškart visas dėmesys tik tam saitui, o ne visokiems flash.linksmai.lt. O tai dabar visų po truputį, bet nė vieno nėra pilno. Čia tik mano nuomonė ![]() ![]() Čia tiesiog gaunasi kaip su Linuxais. Bando viską aprėpt bet nepavyksta ![]() Visų pirma, kodai nėra labai populiaru, todėl neapsimokėtų, daryt tik jų.
Taip pat ir su kitais projektais. Be to, visi projektai kartu, man atneša labai daug lankytojų, o ir pvz, flash žaidimų megėjai tikrai neapsidžiaugtų, jei dingtų mano Flash.Linksmai.lt. ![]() Tikrai nelabai apsidžiaugčiau jei dingtų flash.linksmai.lt , nes kai neturiu ką veikti tai einu į http://flash.linksmai.lt
![]() ![]() Na tikrai pritariu tavo projektui.Na bet mano nuomonė būtų tokia,kad ten talpintum ne vien žaidimų kodus ar žaidimų demo versijas.
Susilauktum populiarumo idėdamas daug naujų mp3, waw ar kitokių formatų muzikos. Šių laikų jaunimelis labai mėgsta "pumpuoti" muziką iš interneto. Dar galėtum įmesti paveikslėlių ar pan. ![]() Nu visai neblogai tik nervina toks dalykas, kad kitu kodu paaiskinimai angliskai ir dar taip sudetingai, ta truputuka uzknisa. Vat dabar ziurejau Morrowind kodus is pradziu nieko nesupratau nes viskas kazkaip keistai isdestyta, dabar jau pati sumasciau. O del demo kas ten per demo kazkada kazka siunciaus tai man tis video pristatamoji ismeti
![]() ![]() ![]()
21 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
‹ Forumo veikla ‹ Linksmas.net forumas ‹ Linksmai.lt veikla |