AuklėtojaDarbus vaikinam ir dar braižybą. Visa klasė pas mus menininkai, tai labai gerai sutariam
Pirmiau buvo muzikos mokytoja, bet atsisakė mūsų, kai absoliučiai visi atsisakėm muzikos pamokų Per ją tiek gėdos turėjom... Kažkada įrašė man pastabą dėl to, jog septynetų prisirinkau, o kita dar geresnė - dėl to kad atsisakiau važiuot į ekskursiją ![]() Paskutinė auklėtoja buvo biologijos mokytoja. Visiška keistuolė, neradom su ja bendros kalbos.
O nuo 5 iki 8 klasės turėjom ~6 auklėtojas : anglų k, kita anglų kalbos, fizikos, socialinė pedagogė, ir dar būdavo kur nors paskelbta, bet taip ir nebūdavo mūsų auklėtoja. Ai, dar šiemet auklių turėjau
Patiko man jis Ypač iš frazės "Gal nori debiliškų smeigtukų?" Šiaip atrodė lochas, bet pastoviai prilūždavau iš jo, nes bendravo su mumis kaip su draugais ir dar išsityčiodavo iš mūsų nesamonių DD Tik labai pyko kai jį auklium vadinom ;/‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |

Pirmiau buvo muzikos mokytoja, bet atsisakė mūsų, kai absoliučiai visi atsisakėm muzikos pamokų
Per ją tiek gėdos turėjom... Kažkada įrašė man pastabą dėl to, jog septynetų prisirinkau, o kita dar geresnė - dėl to kad atsisakiau važiuot į ekskursiją 

~ Informatiką.