Jūsų įsimintiniausia išdaigaKai buvom prie ežero, supykau ant tėvų ir pasislėpiau palapinėj. Išlindau tik po kokių 2 h, kai tėvai jau visą mišką buvo išknaisioję ir manęs neradę ir puolę į isteriją : D Tėtis tai žiauriai pyko, mama džiaugės kad atsiradau : D
-------------------------------------- Šiandien vyšnių sultis išspaudžiau ant savęs ir atrodžiau kaip apsikraujavus.
Nueinu pas mama ir sakau; -Mam, oi kaip man skauda... Nuo laiptų nukritau. Cha, moku vaidint. bet greit suprato, kad čia tikrai ne kraujas.
tada nuėjau pas brolį ir pasakiau; -Martynai, ko tu tuos baslius po kiemą išmėtei?
Žodžiu. Brolis nelabai patikėjo, bet vis linksma buvo. ______ Ai dar kartą seniai buvom su klasiokėm muzikos būrelyje. Vadovė išėjo už tokios medinės sienos muzikos paleist pakartot dainą. Mes su draugėm išsitaškėm ir atrodėm kaip negyvos. Atėjus vadovė išsigando.
____ Kūno kultūra. Futbolas. Berniukai [o mes dvi mergaitės] skirstėsi į komandas. Šalia stovėjo mokytojas. Klasiokas mane kažko užnervavo, o aš jam garsiai pasakiau; -Eik šikt. Cha, o mokytojas tai prie manęs stovėjo! Aš taip žvilgt į mokytoją tas žiūri į mus. -Nesipykit. - pasakė kuncės mokytojas. Žvengiau dar ilgai. ![]()
O tai aš nelabai suprantu, kas čia tokio.? Pad draugę žaidžiau barbėm. Ji savo barbei galvą plove ir norėjo greit išdžiovint, tai įkišo į mikrobanų krosnelę. pradėjo tą lelė čerškėti, tai draugė kuo skubiau ištraukė lėlę.
Plaukų galiukai buvo susvilę, pajuodavę. Tai draugė pradėjo tuos galiukus valyt, apsiverkusi sako: Padėk man, jei mama pamatys užmuš!! O ar padėjau ar ne, nebeprisimenu
EDIT: Su mergom buvom sporto stovykloj. Prieš tai man sesė pripasakojo, kad pirmą nakty, nakty gali kas nors ateiti ir dantų pasta išteplioti. Aš mergom tai pasakiau, tai puse nakties nemiegojom, laukėm kol kas ateis, bet nieks neatėjo. Sugalvojom pačios pasta išsiteplioti, o ryte ką nors apkaltinti
Išsisepėm pasta ir užmigom. Ryte atsikeliam, visų rųbai išsitepę pasta ir visi užvalkalai. Po to visos viena iš kitos žvengėm kaip juokingai atrodom ![]()
dumbasses Mokykloj iš ketvirto aukšto su klasiokais metėm į žmones lentas.Tie nuėjo pas direktorę ir pasiskundė,auklėtoja parsivartė į klasė ir pradėjo rėkt,liepė prisipažint tai mes sakėm,kad gal kas iš trečio aukšto mėtė.Patikėjo vis dėlto.
****** Kai buvau maža ir gyvenau bute su močiute bei seneliu važiuodavom į sodą,ten gyveno toks Jonas.Tai mama pasakojo,kad aš jam numaudavau kelnes ir pabėgdavau.Dar pasakojo,kad jis prisigėrė ir ėjo namo,o aš jam iš paskos su laistytuvėliu ir pyliau į kaliošus vandenį.Tai tas nuėjęs pas mano senelį skundėsi,kad vandens jo batuose yra,senelis tai matė,kad aš pyliau tą vandenį,bet jam nepasakė ; D
kodėl ne plytas? Net apsiašarojau :)
Čia ne išdaiga, bet čiuju gyvenime nepamiršiu Rengėm dvyliktokam šimtadienį tema - "Kelionė po šimtą salų". Na o kaip laivas be prostitučių? Kadangi pas mus visos drovios kažkodėl, tai davai keturiese prieš visus dvyliktokus, mokytojus, ir dar šiaip ne į temą buvo prisirinkę :) Jei kam įdomu koks šokis buvo, pasijunkit:
Priedainis toks pat, kaip ir mūsų :)
Atsipirko vien tai, kad keletą dvyliktokų po to privertėm prieš visus mums šokt viliotinį DDD Bet "Ta kur pigi" dar ilgai vadino DDD‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

Prisimint nebesinori. Bet niekas neišsiaiškino, kad tai padarėm mes. Chah... Pasisekė.