Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Placebo

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 11, 16:16

Aš dėkoju Music.lt kad supažindino mane su Placebo.
Žodžiu, Music.lt šone visąlaik išmeta kokią nors atsitiktinę dainą. Aš jų dažnai paklausau. Ir tą kartą išmetė Placebo - Every you, Every Me. Tai ir buvo pati pirma Placebo išgirsta daina.
Klausiau pusė dienos klausiau vien tik ją. Po to atsisiunčiau CD. Ilgai klausiau, bet kažkaip užgrūdau aš jį kompe ir pamiršau, nes buvo užėjus Franz Ferdinand klausymo manija. Po poros mėnesių, man rodos per Velykų atostogas tvarkiausi muziką. atradau tą kažkada parsiųstą "Meds" albumą ir prisiminiau koks gėris yra Placebo.
Parsisiunčiau diskografiją ir nuo tada aš jų nebepaleidžiu, ir abejoju ar paleisiu iš vis. :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 11, 16:17

Ashtray Heart rašė:Aš dėkoju Music.lt kad supažindino mane su Placebo.
Žodžiu, Music.lt šone visąlaik išmeta kokią nors atsitiktinę dainą. Aš jų dažnai paklausau. Ir tą kartą išmetė Placebo - Every you, Every Me. Tai ir buvo pati pirma Placebo išgirsta daina.
Klausiau pusė dienos klausiau vien tik ją. Po to atsisiunčiau CD. Ilgai klausiau, bet kažkaip užgrūdau aš jį kompe ir pamiršau, nes buvo užėjus Franz Ferdinand klausymo manija. Po poros mėnesių, man rodos per Velykų atostogas tvarkiausi muziką. atradau tą kažkada parsiųstą "Meds" albumą ir prisiminiau koks gėris yra Placebo.
Parsisiunčiau diskografiją ir nuo tada aš jų nebepaleidžiu, ir abejoju ar paleisiu iš vis. :D

Žiauru, maniakė :O

Vartotojo avataras

ieva.lt

Aktyvus dalyvis

Zarasai

920.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 12, 22:35

TNTguy rašė:Žiauru, maniakė :O

Norėčiau paklaust(bjaurus klausymas,bet vistiek):Kam čia rašai,jei grupė nepatinka?Čia manau tūrėtų rašyt tik fanai,arba tie kuriems Placebo visai patinka,ar bent jau kurie klausydavo jų ankščiau :roll: ...

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 12, 23:18

ieva.lt rašė:Norėčiau paklaust(bjaurus klausymas,bet vistiek):Kam čia rašai,jei grupė nepatinka?Čia manau tūrėtų rašyt tik fanai,arba tie kuriems Placebo visai patinka,ar bent jau kurie klausydavo jų ankščiau :roll: ...

Prieštarauju šituo atveju.
Tema sukurta sužinoti nuomonę apie grupę. Nesvarbu ji gera ar bloga. ;)
O čia tas "Žiauru, maniakė" man nuskambėjo kaip komplimentas. :D

Vartotojo avataras

ieva.lt

Aktyvus dalyvis

Zarasai

920.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 12, 23:24

Gal ir kaip komplimentas,bet mane truputį nervina ''man tai visai nepatinka''.
Norisi atrėšt:
- Tai dar paklausyk,gal patiks ;)
(Aš tapau visiškai nesveika,žinau...)

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Lie 13, 10:41

vakar klausiau daug jų dainų :D
Special K
One of a Kind
Nancy Boy
Meds
English Summer Rain
36 Degrees
Taste in Men
Pure Morning
Infra Red
Johny and Mary
Black-eyed
:play: :lick:

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2009 Lie 13, 13:20

Į Placebo maniją įsitempiau ir savo sesę. ;D Db pas mus namuose tik Placebo skamba, nabent aš kartais dar kokią Muse dainą įmetu į winampą ;D

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Lie 13, 14:04

Flightless. rašė:Į Placebo maniją įsitempiau ir savo sesę. ;D Db pas mus namuose tik Placebo skamba, nabent aš kartais dar kokią Muse dainą įmetu į winampą ;D

na ka placebo tikrai populerėja lietuvoj :play: :?

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 13, 14:37

Na atsiprašau, gal kaikam ir nepatiks mano nuomonė, bet jau pradeda užknisti tie placebo, keikvienoj temoj, puses avatarai su jų snukiais :)

O dėl čia lankymosi, tai tiesiog nėra ką veikti, o muziak mėgstu, todėl paskaitinėju.

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Lie 13, 14:39

TNTguy rašė:Na atsiprašau, gal kaikam ir nepatiks mano nuomonė, bet jau pradeda užknisti tie placebo, keikvienoj temoj, puses avatarai su jų snukiais :)

O dėl čia lankymosi, tai tiesiog nėra ką veikti, o muziak mėgstu, todėl paskaitinėju.

na taip,jau tikrai daugokai su jais visko...bet aš tai stengiuos nekreipt dėmesio ,dėl to kad jau pripratau...čia tas pats kaip visokias gagas kasdien matai ,tai jau nebekreipi dėmesio :roll:

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 13, 16:24

TNTguy rašė:Na atsiprašau, gal kaikam ir nepatiks mano nuomonė, bet jau pradeda užknisti tie placebo, keikvienoj temoj, puses avatarai su jų snukiais :)
paskaitinėju.

Jėah.. Mes tave užknisam ? Rimtai ? Kaip fainai..
dabar visąlaik nešiosiu avatarą su Brianu, kad užknisčiau tokius individus kaip tu, kurie piktinasi viskuo, tik ne savimi.

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 13, 16:52

Sakiau, kad kamnors nepatiks mano nuomonė, neprašiau nieko keisti, na, bet darykit kaip norit, man nekąso, matau labai sureikšminot :)

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2009 Lie 13, 18:39

Tai jeigu tave pradeda užknist, tai ko čia gilinies? Avatarus turi tik kokie keturi žmonės iš viso forumo, o apie juos kalbama tik šitoj temoj arba asmeniniuose kampeliuose, taip, kad nenusišnekėk.

Vartotojo avataras

Viva :]*

Aktyvus dalyvis

7.24 Lt

Standartinė » 2009 Lie 15, 17:15

Flightless. rašė:Tai jeigu tave pradeda užknist, tai ko čia gilinies? Avatarus turi tik kokie keturi žmonės iš viso forumo, o apie juos kalbama tik šitoj temoj arba asmeniniuose kampeliuose, taip, kad nenusišnekėk.

Pritariau Flightless :clap:

Vartotojo avataras

ieva.lt

Aktyvus dalyvis

Zarasai

920.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 17, 00:08

Žiūriu daug diskusijų praleidau :D (Sorry,atostogavau,taip nusideginau,kad sunkiai ir pajudu :haha: )Dabar rašysiu visas savo nuomones:
1.Iš tikro avatarą su Brian'u turi vos keli žmonės,
2.Placebo yra gerai,dėl to apie juos ir kalbam,
3.Nepatinka - Neklausykit,ir neskaitinėkit :piktas:
4.Kam gali užkliūt patys gražiausi pasauly avatarai(Juk visuose Brian'as atrodo tiesiog įdealiai :love: )
5.Per daug jau prisikalbėjau :D

Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių