Vampyraisiaip tikri vampyrai negali egzistuot, nes tai priestarautu visiem logikos desniam. gamtoj viskas sutvarkyta taip, kad auka visada galetu (ar bent turetu galimybe) pabegt nuo plesruno, o nuo vampyro pabegt - neimanoma. nors siaip ir zmogus siek tiek priestarauja tam desniui, nes nuo musu gyvunam pabegt taipogi beveik nera sansu.del vlado drakulos, tai jis tiesiog buvo labai ziaurus tironas,bet tikrai ne vampyras. vis dėlto tikiu, kad egzistuoja "energetiniai vampyrai". tais "kraujasiurbiais" vampyrais pilnai patikesiu tik kai galesiu pamatyt ir paliest, nes nera tikru irodymu (legendos ir biblija nesiskaito, nes jas parase kazkokie zmones, taigi viskas paprasciausiai isgalvota). nekreipiant demesio i irodymu trukuma, mazdaug 1-2% manes tiki vampyru egzistavimu.
-------------------------------------- Kas dėl vampyrų, na aš tai jais nei tikiu, nei netikiu. O jei jie yra, ir būtent tokie kaip kuriose knygose tai ŠAUNU.Šiap patariu paskaityti Stephenie Meyer Saulėlydžio sagą(gaila,deja į lietuvių kalba yra išleistos tik 2 knygos). Knyga labai įtraukia ir užburia net tuos, kurie netiki vampyrais
![]() xiaaa aš vampyras
ne nu šiaip kai paragauji zmogaus/gyvūno kraują, tampi vampyru, nes pajauti, koks jis skanus, ir nori dar dar dar aš tai pavyzdžiui kai prasipjviau seniau netyčia peiliu ranką, ir tėtis tuo metų gryžo, o aš laižiau tą kraują kur bėgo iš žaizdos. tetis siūlė šololadą, siulė saldainį, bet aš nenorėjau. nes man kraujas skanesnis. aišku nei mama nei tėtis nežino kad man patinka kraujas ‹ Įvairūs ‹ Mistika |

Vampyrais jau tikit,tai dar dantukų fėjom tikėt pradėkit