Na jeigu kam rupi SEB fondai galite pasiziureti štai čia:
http://www.seb.lt/vbfin/funds/investmen ... w?s_menu=3
Investicijos
46 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
aš šiek tiek savo pinigų neseniai investavau į Naujosios Europos fondą ir į Rusijos fondą. NEF tai labai pakilo akcijos kokį 20%, o RF tai prastas kokius 5% gal pakilo
Jeigu kas nors kiek domisi akcijomis, ar bent planuoja kur nors investuoti, siūlau tai padaryti jau dabar. Visą rudenį Baltijos šalyse krito akcijų kursai, palankus metas investuoti ir už kokio pusmečio gauti 30-50 % pelną.
Mano patarimas būtų pirkti Aprangos akcijas, bet ir dauguma kitų Lietuvos įmonių šiuo metu yra labai patrauklios. kaip suprasti tas investicijas? as buvau irgi investaves, bet deja nesekmingai. nebetikiu tokiais dalykais.
Na bet jeigu cia kazkas is sios investicijos gavo pelno, gal ir apsimoka. O beje su kokia saskaita eina investuoti? Su Banko kortelemis(pvz: Hanza) Ar su internetinemis (pvz: PayPal, AlertPay) Dabar kai pasaulį krečia finansų krizė, dauguma akcijų net kelis kartus atpigo. Dar šiek tiek palaukt ir bus idealus metas užsipirkt nepadoriai pigių akcijų. Praeis keli metai ir bus galima apturėt gražaus pinigėlio.
DHtadys, investuoji paprastai per finansų tarpininkus, pervesdamas jiems iš savo banko sąskaitos.
46 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Diskusijos ‹ Ekonomika, pinigai ir kt. |