Mokyklinės uniformos. Už ar prieš?aš visom už ;} aišku lankiau vidurinę, kuriose net nebuvo svarstomas šis klausimas ; D man labai gražu uniformos, nes dabar bereikalingai rūbus tryniau mokykloje ; D geriau turėt aprangą eit į mokyklą, per šventes pasipuošt savais rūbais, o dabar mokykloj kas dedasi, 7-okės ar 8-okės atrodo taip kaip mes eidami laikyt egzaminų (oficialūs rūbai) ;}
Pas mus tai prasta. Melyni [ tamsiai] švarkai ir rudi sijonėliai mergaitėms, o bernams juodos kelnės. Tai nuo kitų metų reikės eiti. Padarė mokyklą katalikišką, tai dabar siekia gimnazijos statuso. Šiaip jei ateisi be švarko ar su per ryškiom spalvom tai pasiaiškinimas ;// Tai mes bent ačiū Dievui, kad bent tamsias kelnes nešiot galėsim.
Mano mokykloje yra uniforma:tamsiai žali švarkai ir juodos kelnės (tiek vaikinam tiek merginom) arba rudi languoti sijonai(lb neša į škotiškus)
,na šiaip švarkus nešiojame visi ,nes vyksta reidai ,jei surenki
3 įspėjimus skrendi iš šulios, šiaip aš ankščiau buvau prieš unifor- mas , bet dabar kaip jau ir pripratau, smagu mieste matyti įvairių spalvų uniformas ir pabrėžti kad mokaisi vienoje ar kitoje mokykloje.Taigi už!!! As uz. Uniformos tai reikalinga apranga. Taip pat kaip ir verslininkai vaiksto su kostiumais. Yra estetika. Su uniforma tave istato i remus, tu esi moksleivis ir gatveje atpazista. be to uniforma suvarzo, nesijauti taip lyg butum isejes i lauka ir siaip uzsukes i mokykla. Kai esi tvarkingas, ir elgiesi kitaip, susikaupi mokslams (as bendrai). Visur reikalinga tvarka kaip ir mokykloje. Musu mokykloje yra svarkai ir to uztenka. Mokiniai atrodo padoriau (nesakau, kad kitaip apsirengia atrodo kazkaip kitaip).
Prasau neiskraipyti mano zodziu ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |