Utelės
uoj kiek prisijuokiau ![]() ![]() nera plauku- nera problemu ![]() ![]() Pas mus buvo vienu metu,kad kelios klasiokės turėjo utėlių, ir su ta viena klasioke aš sėdėjau tai užsikrėčiau aš, bet aš nepastebėjau, nes dar mano pasigautos utėlės persinešė sesei ir mama pamatė pas sesę, kai išsimaudžius utėlė per kūną vaikščiojo, tai tada vaistinėj nupirko kažkokį galvai išplaut nuo utėlių, labai gerai išdegino, dar kažkaip buvau užsipylus ant veido, tai veidas toks vienom dėmėm raudonas buvo, bet tai po kelių dienų jau buvau be utėlių.
Jūs žiauriai nusišnekat, jei sakot, kad utėlės atsirado per netvarką ir nesusitvarkymą. Patikėkit - ne. Aš turėjau, dieve dieve net nenoriu prisimint. Buvo BAISUUU.. tepiau visokiai tepalais, šukuodavau kiekvieną dieną su tom mažom šukytėm, galvojau be pusės plaukų liksiu, bet dabar viskas gerai. Nuo jų apsisaugot neįmanoma, nes pasišukavusios kitų panų šukom, per jas galit užsikrėst, manau taip ir man atsitikė buvo. Šiaip aš tikrai labai tvarkinga, gal net per daug, bet va būna visiem, gal ir jum pasitaikys toks džiaugsmelis.
![]() ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |