Na,nežinau ieškojau,tokios temos neradau.:]
Turit?Nuo ko?
Randaituriu ant veido nuo vėjaraupių..
Paskutinį kartą redagavo Monika ;DDD 2009 Bir 28, 21:58. Iš viso redaguota 1 kartą.
Va. Kadangi užsiminei apie užmetimus. Tai būdamas maždaug trejų užsimečiau stiklainį ir jis dužo man ant kojos. Siuvo ( čia kur tie kauliukai šone būna, tai ant tos vietos). Ir ant kitos vietos toje pačioje vietoje irgi siuvo, nes tėvas man ant kojos užvažiavo kai buvo keli metukai
![]() Ant kojos- kai mano mama laukėsi manęs ji kažkaip įsitrenkė į pilvą, tai būtent man į koją, žodžiu liko randukas.
Prie antakio- kai buvau maža labai buvau patrakus. Žodžiu bėgau ir įsitrenkiau į kažkokį metalinį bloką, taip ir liko aiškiai matomas randelis.(Jis man labai patinka )Turiu prie antakio, nuo tada kai buvau maža. Kaip tiksliai jį gavau - neprisimenu. :]
Turiu ant smakro nuo pirmos klasės. Su draugėm žaidėm žaidimą, kai viena atsitupia, o kitos ją tempia. Tai aš atsitūpiau tada, o jos labai greit sustojo. Ir vožiaus į žemę.
Turiu ant nykščio, maždaug toj vietoj per sulenkimą - gavau per technologijas, kai kažką provėm iš medžio. Ir turiu labai baisų ant kojos - kažkada buvau mažesnė ir sugebėjau važiuot man per dideliu dviračiu. Sugebėjau nudribt ir išsikabint iš kojos mėsas. Liko net ne randas, o tokia lyg kitokios spalvos oda. Dar galima ant rankų pastebėt smulkių randukų ir neužgijusių žaizdelių - kartais mėgstu paerzint savo katinėlį. ![]() Turiu virš antakio labai arti akies, kai buvau mažytė žaidėm su draugais, mėtėmės akmenimis (ot protas buvo) ir paleido vienas berniukas.
Daugiau turiu toj vietoj kur apendicitas, žirgo pasagos formos žyme. Gan senokai kai šokau be balno nemaža aukštį nukritau nuo žirgo po jo kojom ir užlipo netyčia. Dar prieš tai mano žirgas sugebėjo į kitą žirgą atsitrenkt, tad šistas buvo. Šiaip kritau daugiau dėl žirgo kaltės. ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

Maža būdama daug kartų susimušdavau, tai ir liko tokie randeliai, bet nedideli.