Grožio paslaptysNa ka aš čia gero žinau.. Jei plaukai sunkiai sutvarkomi ir beplaunant pamatai , kad jų neišsišukuosi tai i blūdą įsipilk gan karšto vandens (, bet , kad pakęstum žinoma) šliūkštelk acto pamakaluok ir užpilk ant plaukų. Palaikius kelias minutes išsiskalauk. Ir lengvai išsišukuosi plaukus. O dėl lūpų tai girdejau kad reik sutept leduku arba lediniu vandeniu ir švelniai įžnybt tada tampa naturaliai sultingai raudonos ir šiek tiek putlios. Bet nebandžiau, tai nežinau Ar tiesa.
Tinka ir paprasti šiukšlių maišai, apvynioji tą vietą kur nori, kad kristų daugiausiai svorio, užsidedi kuo šiltesnį treningą ir bėgioji. Toj vietoj kur buvo apvyniotas maišas veiksmingiau kris svoris, nes daugiau išprakaituos. Šitas tikrai veikia. pati taip darau ;}
Parduotuvėse. ; D visose maisto parduotuvėse. Pukuse - teisingai supratai, permatoma, limpanti. Asorti - nu dėl šiukšlių maišų nežinau aš. Žinau tik dėl tos plėvelės. Klasiokė taip darė ir skirtumas aiškiai matosi.
reikės išbandyt ![]() gal kas galit padėt pas mane lūpos kažkokios durnos pasidarė : DDD nu žodžiu,tokios sausos,ir ten lyg lupasi apačioj.. nemoku net paaiškint ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |