Aha, aš irgi gyventi negalėčiau.
Per daug atsiribočiau nuo miesto, tai mane nužudytų. x D
KaimasNa aš esu gimus prie Dubysos..
Tokiam kaimuke kur tik kokie 5 namai stovi.. Bet atsikrausčiau į raseinius [Gal apie 10km nuo Dubysos].Kai man suėjo puse metu. Dabar gyvenu raseiniuose.. Palyginus su Kaunu, Vilnium, Klaipėda.. Kaimas
Bet mano miestelyje labai visi vieni ant kitų stumia
Tačiau visi labai drąsūs
Štai vienas kurį vadinam "Lukša" Labai pavarantis toks
Labai gerai stumia ir yra labai drasus. Kai nuvažiavo su klase į Megą jis užlipo laiptais ir šaukia "Aš iš kaimo, man px!!!" Jis 8-okas
Tai va.. Raseiniai nei didelis miestas nei kaimas. Bet kai gyvenu nuosavam name turiu didelį daržą, daug ploto ir savą miškelį.
Ne,suklydai leisk paaiškinsiu kur tavo klaida.
Kaunas ir Klaipėda - du dideli kaimai in LT. Vinlius - didžiausias kaimas in LT. ; D Nu gerai dbr į temą. Turiu aš tą kaimą,bet jis yra toli,prie Trakų nuo Zarasų tai ~200km. Važiuoju gal porą kart per metus.. Apie kelionę tai patylėsiu,jeigu karšta,tiek grūstis tai omfg. Bet šiaip faina nuvažiuot pas senelius,prosenelę,kaimas liks kaimu.:]] Turiu kaimą.
Kai su seserimi buvom mažos mama mus visada išvešdavo visai vasarai į kaimą... Grįždavom tik keliom dienom likus iki Rugsėjo. Dabar tai į kaimą važinėsim tris dienos mieste trys dienos kaime, ir tokia visa vasara bus. Teks daržus ravėt, gėlių darželį puoselėt, kad būtų taip kaip močiutė prižiūrėdavo ir koks gražus būdavo. Nebeturiu senelių tai kaimas atrodo kaip ne kaimas. Kažkas keisto. Atvažiuoji ir visą laiką trūksta kažko, trūksta močiutės kurios visur būdavo pilna ir viską tvarkydavo bei prižiūrėdavo. Gal dar baika būtų jei būtų ir kitų namų ir žmonių, bet kaimas tai vienkiemis.
Kažkaip man irgi atrodo, kad kaimas be senelio (nors yra močiutė) jau ne toks.. Kaime turi būti seneliai, kurie visuomet laukia..
Oo, aš kaip tik važiuosiu šią vasarą į Labanorą. Bet šiaip nemėgstų kaimo, esu miesto žmogus. Man patinka veiksmas, darba, smogas, žmonės. ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |