KleptomanijaDraugas seniau buvo kleptomanas. Iš manęs buvo daug menkniekių prisivogęs, dar iš parduotuvės tuos šokoladinius kiaušinius vogdavo.
Žodžiu vogdavo tokius dalykus kurie lengvai telpa į kišeną ir yra nelabai pastebimi... Bet šaunu, kad draugas dabar yra normalus ![]() Esu susidūrus. Klasiokas vogė įvairiausius daiktus: nuo žaisliukų ant kuprinės iki sąsiuvinių ar penalų. Galiausiai jį pričiupo viena mokytoja ir jį pas direktorių nuvedė. Jam reikėjo pasiaiškinimą rašyt ir visiems daiktus gražint. Iki šiol visa klasė saugojasi nuo tokių vagišių kleptomanų.
mano sese 6 metu nuo pat vaikystes apsivogia, parduotuvej kiek kartu vis apsivogdavo ir jos nepagaudavo, tik mes namie suprasdavom. o dabar ir pinigus voge..zodziu kraupu, nes ji to nesupranta atrodo, tevai neleidzia man su ja apie tai kalbeti, bet kad jie patys ka darytu irgi neatrodo..;/ nezinau ar ji serga ta liga, bet esme, kad vogia..
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

siaip klasiokas vienas irgi turi iproti knyga, pratybas ar kortas prigriebt, bet jau zino, kad gali "linco teismas" but