Ir šiaip daugelio klubinių muzikų klausant bėga šiurpuliukai
Nuostabios dainos
Aš nesakiau, kad ji man patiko ;D. Tik sakau, kad pakenčiama, galima klausyt, bet tikrai neklausysiu, nes klausau tik tikrai man patinkančias dainas. :]
Na ta prasme, kad nebus taip, kad " O Dieve.. Jonas Brothers daina omg omfg : D Turiu omeny, kad bus pakenčiama tau, taip. ![]()
Kažin,turėčiau džiaugtis ar liūdėti,kad ir Jus įtraukiau? B) The Sisters of Mercy – We are the Same, Susanne. Ah,melodija,kuri sukelia melancholišką jausmą.Eldritch'o balsas kuria malonius šiurpuliukus,o žodžiai "we are the same,Susanne" turi begales asociacijų.Belieka numirti.Dar tuo pačiu pridėsiu Sisters'ų "Something Fast".Daina,sukelianti bauginančią bei gotikinę nuotaiką.Taip ir norisi darganoto oro,apsiniaukusio dangaus ir Kafkos novelių.Priedo tas žemas,graudus balsas..tai ir įsivaizduoji save stand all night; At a red light anywhere in town. muzika mano gyvenime užima labai daug, dabar kai sudaužiau telefoną, mp3 nebeturiu kaip klausytis muzikos
Burial – Shutta Burial – Archangel Burial – Near Dark Hecq – i am you Hecq – 0003 Hecq – Nineteen.Seven (Vs L’ombre) Apparat – You Don't Know Me Nautilis – Why It Got to Be So Damn Tough Nautilis – Plastiq Phantom - 492 Cups To China Coldplay - Yellow, nes kai išgirstu ją pasimiršta visos problemos.
The Killers - Mr. Brightside , nes ji atpasakoja vieną mano istoriją... FrankMusik- Run away from trouble, man sukelia prisiminimus. Petula Clark - Downtown, čia istorinė daina. ‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |

. Tik sakau, kad pakenčiama, galima klausyt, bet tikrai neklausysiu, nes klausau tik tikrai man patinkančias dainas. :]
Jonas Brothers daina omg omfg : D Turiu omeny, kad bus pakenčiama tau, taip.