Diskusijos Gyvenimas

Kaimas

Vartotojo avataras

Erikucia

Dalyvis

Vilnius

4,442.23 Lt

Standartinė » 2009 Geg 27, 20:01

Turiu kaimą.. Praktiškai prie pat Lietuvos-Gudijos sienos [Dieveniškėse]. Bet ten senokai nebuvau. Planuoju šiemet išimtį padaryt ;}

--------------------------------------

Vartotojo avataras

pupsė

Įsijaučiantis

Marijampolė

3,739.51 Lt

Standartinė » 2009 Geg 27, 20:34

Pati gyvenu mieste...
Mano beveik visos atostogos praleistos kaime :)
Galiu pasakyti, kad pas mane kaime labai draugiški žmonės ir dauguma jų man labiau patinka nei miestiečiai :) Mano kaimelis gan mažas, tačiau aplink jų yra tikrai nemažai, todėl visada randu ką ir su kuo veikti :)

Vartotojo avataras

Živilėėė

Įsijaučiantis

Vilnius

2,851.80 Lt

Standartinė » 2009 Geg 28, 19:51

mano kaimas 30 km nuo Molėtų , o jis gražus , yra kur pabūt , prie pat ežeras , o draugų ten neturiu , gaila.. ;/

Vartotojo avataras

frostedwindow

Dalyvis

4,999.43 Lt

Standartinė » 2009 Bir 02, 18:57

Na gyvenu tai kaimo tipo gyvenvietėje, šiaip TIKRAME kaime gyvena mano močiutė.. Ten man labai patinka kai noriu pabūti gamtoje, toliau nuo žmonių.. kūdra, žolė, miškai.. :love: :sweet:

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Bir 02, 19:26

Gyvenų kaime (oficialiai miestelyje) apie 1k žmonių, tarp trijų ežėrų. šiaip ten man labai patinka, viskas vietoje. Ir prie ežėro kada nori, o vasara tai tikrai geriau negu mieste. Ir privažiuoja naujų draugų iš miestų (nu tipo jūs, iš miesto :D), naujų pažinčių. Mūsų miestelyje/kaime yra gimnazija, ir tikrai ne visi ant mokslų dėje, tik tie prasirūkę prasigėrę, o šiaip tai dauguma stengiasi, ir siekia kuo geresnių pažymių. šiaip man turbūt labiau patiktų gyventi mieste ir atvažiuodinėti į kaimą, bet ir mano situacija nebloga ;). O labiausiai, kas užknisa, visi pažįstami, visi viską žino, praeitum su kokia panele gatve tai amen būtų :D Bet šią vasarą buvo tikrai faina, buvo kaimo/miestelio (:D) 505-metis, Bikeshow, iš visos lietuvos suvažiavo baikeriai. Tikrai gerų ispudžių paliko. Na ne paslaptis, mano kaimas Anykščių rajone, Svėdasuose :)

Vartotojo avataras

Gustukele

Dalyvis

Ukmerge

8,445.54 Lt

Standartinė » 2009 Bir 03, 22:06

Živilėėė rašė:mano kaimas 30 km nuo Molėtų , o jis gražus , yra kur pabūt , prie pat ežeras , o draugų ten neturiu , gaila.. ;/

Mano kaimas 20km nuo Molėtų, irgi yra ežeras tik gaila, kad jaunimas ten visiškai degradavęs :roll:
šiaip gera gamtoj vasara pailsėti :)

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2009 Bir 03, 22:07

Turiu lyg ir ten tokį kaimuką , bet retai ten būna ir mažai ten pažįstamų. ;)

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2009 Bir 08, 11:50

Mano močiutė gyvena kaime. Kai susirenka daug giminaičių tai smagu būna, bet kai ne tai patyliu, nes būna very boring.
O šiaip patinka kartais kaime pabūt, nervina jei ryšio kartais nėr, bet taip tau smagu.
Ten viskas kitaip nei mieste ir tuo jis man patinka. :sweeet:

Malitta^

Patyręs forumietis

Šiauliai

24,895.75 Lt

Standartinė » 2009 Bir 08, 13:54

Myliu kaimą :sweeet:

Vartotojo avataras

Gabe*

Dalyvis

Kaunas

7,612.33 Lt

Standartinė » 2009 Bir 08, 16:11

Galėčiau gyvent kaime ar kažkokiam miestelyje jeigu būtų dušas/ vonia, karštas vanduo, kabelinė ir internetas:D
Bet ir dabar būdama pas močiutę, ji gyvena Raudonėj, netoli Jurbarko, tai iškenčiu porą savaičių su šaltu vandeniu ir 5 tv kanalais:D
Jeigu jau ilgesniam laikui ažiuoju, tai piešimo sąsiuvinį įsidedu, knygų, užrašų sąsiuvinių, muzikos cd, dar ten dviračių yra, tai taip ir gan smagu būna:D

sweikutee

Apšilinėjantis

3,474.61 Lt

Standartinė » 2009 Bir 08, 20:20

Aš ir iš kaimo ... Gyvenu gražioje vietoje netoli Nemuno, turiu sodybą didelę, didelį sodą. Ten kur aš gyvenu yra saugoma todėl būtina vaikščiot su leidimais, o naktį negalima vaikščiot per daug, nes pasienis neleidžia. Mano kaime yra taip vadinamas "akmeninis tiltas" (per vandeny einantys akmenys per kuriuos gali pereit), Botaninis sodas per tą "tiltą" perėjus gali nueit į jį... Taip pat yra taip vadinamos "saleles" ten kai gilina Nemuną vidurį vandens atsiranda salos ir gali laisvai nubristi iki ten... keistai atrodo, nes jos yra vidurį vandens pačiame Nemune :D Ir dar rusus matai gali su jais susišaukti :) Kaime faina, bet man atrodo, kad mieste vistiek įdomiau :lol: šiaip tai Klaipėdoj gyvent norėčiau . Kažkaip man visada atrodydavo, kad žmonės gyvenantys mieste į kaimą nenori :D Ir nežinau kodėl visi galvoja, kad kaime būtinai turi būti pvz:. laukinis tulikas, pas mane jo nėra viskas yra kaip mieste naminis wc, dušas, vonia,kabelinė,netas ir pn. tas pats tik kad kaimas :D

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Bir 08, 20:24

Turiu sodybą, bet ten visi kaip kaime galima sakyt. : DD
Faina pabūt, visada noriu pasidegint bet vis neturiu laiko, nes draugai iš ten kur nors pakviečia ir trainiojames visą dieną. : DD

Vartotojo avataras

Šū.

Dalyvis

Kaunas

7,132.88 Lt

Standartinė » 2009 Bir 08, 20:26

Sodybą nesenai nusipikom, net nežinau kur : DD dar nebuvau, reiks nuvažiuoti savaitgalį su tėvais. šiaip norisi iš miesto išeit, tai kartais su seneliais nuvažiuoju kaiman : )

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Bir 09, 00:24

O aš iganialinoj sodybą turiu, ir kažkada buvo žiauriai didelės metinės, ir atvažiavo gintarė, panteros, alanas konsertuot šiaip šūds, bet vis gi atvažiavo :D

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2009 Bir 09, 19:28

I kaima nuvaziuot 1-3 dienom gerai,bet dievazi gyvent ten negaleciau!
Man patinka mietas,patinka centrines gatves su daaug zmoniu,patinka shoopingas ir viskas kas yra mieste!
Kaime man tikrai butu liudna..;s

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių