Mano sritis, aš čia kmisuosi metų metus
pati esu VĖŽYS, tad galiu pasakyti, kad man asmeniškai priskirtini beveik visi tipiški jo bruožai- mano gyvenimas kupinas meilės, aš turiu ką mors mylėti ir kuo nors rūintis- katinėliu, žiurkėnu, galų gale broliu. dar patinka aukotis mylimiems žmonėms- mieliau nupirksiu ką jiems nei sau. nors neretai atrodau šalta- toks mano tik sukurtas įvaizdis- viduje aš kitokia.
esu ištikima, šeimos žmogus- negaliu įsivaizduoti kad neturėsiu vaikų, kad prarasiu šeimą, kurią dabar turiu. namo namai yra mano tvirtovė. Mėgstu būti viena, kai man to reikia, ir beviltiškai trokštu kompanijos, kai bijau likti viena.
Esu šneki, draugiška. draugus renkuosi itin atsargiai, bet jei jau tapsi mano geru darugu tai amžiams. itin nemėgstu, kai kas padaro man skriaudą- amžinai ją prisimenu, neretai ilgai laukiu, bet vistiek skriaudikui atkešiju. kitąvertus neretai nusiviliu žmonėmis, nes manau, kad visi žmonės geri, ir jei su jais elgsiesi gerai, tai jie atsilygins tuo pačiu. dėl to dažnai nusvylu, bet niekis, mano optimizmą suku užgniaužti...
vis tik aš skiriu per daug dėmesio smulkmenoms, ir sugebu iš musės padaryti dramblį..
Dabar iš svao patirties apie kai kuriuos zodiako ženklus.
Mačiau kažkas rašė apie ŽUVIS. mano nuomone, tai nuostabūs žmonės. jie gal kiek neryžtingi,bet... Jų nuotaika priklauso nuo aplinkinių- jei kiti pikti ir jie greitai tampa pikti, bet... teko dažnai patirti, kaip ŽUVŲ žmonės moka paguosti, palaikyti sunkią akimirką. jei anaiptol neva isterikai, ar savanaudžiai- tiesiog jie per mažai pasitiki savimi, o jei juos kas peikia imasi geriausios gynybos- puolimo, taip sukusdami isterijos iliuziją.
Kas dar? SKORPIONAI. merginos. tai tikrai isterikės, jei darai ne taip kaip nori jos. šiaip šie žmonės sunkaus charakterio- dėl savo uždarumo ir atsargumo, prisileidžia artyn labai palengva ir tikrai negreitai. tarkim draugaudama su skorpionu, gerus porą mėnesių taip ir nesužinojau ką jis apie mane mąsto- tik po to pasakė, kad patinku, o kad galimane įsismylėti tik po gero pusmečio... taigi jie šiokie tokie stabdžiai. kitąvertus tai žmonės, kurie padarę tave savo gyvenimo dalimi, saugos tave kaip liūtai- mano tėtis skorpionas.
vis tik skorpionai dinamiškos asmenybės- neatkreipėt dėmesio, kaip viriai ir greitai jie įsijaučia į pokalbį, randasv vietą net ir kėnliausioje situacijoje?
Vandeniai- ateities žmonės. jie viską tvarko savaip, vadovaujasi savo logika tvarkydami gyvenima. vis tik jie šiokie tokie diktatoriai- gyvenant su jais reikia laikytis jų taisyklių. šiap idealistai, neprikalusomi.
AVINAS. na, čia galiu apsisavkyti tik apie vaikinus- jie tikrai iškelia merginą ant pjedestalo, kad apžiūrėtų ar jos kojos gražios..-šią prazę kažkur girdėjau. Šiap valingi, tvirti.
SVARSTYKLĖS. Na, jų visai esuprantu- sako viena, po pusvalandžio kita, o daro trečia. Nors horoskopai apibūdina kaipšaunias asmenybes, jų pakęsti negaliu.
LIŪTAS. na, ir gerų jų būna ir blogų. pasakysiu tik tiek, jie lyg katės, jei elgsiesi gražiai, jie bus tau po kojom, bet jei padarysi, kas jiems nepatinka parodys nagučius. kad ri kaip jie bebandytų sukurti iliuziją esą jie meilūs, ir šaunūs- jie trokšta valdyti. labai išdidūs.
OŽIARAGIS. pažįstu daug po šiuo ženklu gimusių žmonių, jie be galo skirtingi. Dažniausiai juos vienija nebent optimizmas. o šiaip...
MERGELĖ. šiaip jau labai prisirišę prie materialaus pasaulio žmonės. dažnai intelektualūs.
tai tiek
Zodiako ženklaiAs pagal Horoskopa esu Vandenis
ir lb tuo dziaugiuosi nes visi sako kad mes vandeniai ziurime i ateiti ir tai mano nuomone svarbiausia Dbr kas butu jei visi ziuretumeme kas buvo tjj pesimizmas garantuotas Manau visi zodiako zenklai yra savotiskai geri ![]() as zuvis ir is visu zodiako zenklu sau ka nors atsirenku nes nesu tiesiog paprasta zuvis esu uzsispyrusi kaip avinas kartais bunu supratinga kaip jautis kartais esu dvynis nes elgiuosi ne taip kaip visada bunu ir vezys greit prisitaikau prie situacijos esu ir liutas labai jau emocinga as kartais bunu rami kaip mergele paskiau bunu nenuspejama kaip svarstykles o kai supykstu tampu skorpionu nes kaip lepteliu kokia astria fraze esu spontaniska ir nenustygstanti vietoje kaip saulys ir nusileidzianti kaip oziaragis buna kad tampu vandeniu o ne zuvim tai va kokia as zuvis
Nu as dabar pasakysiu dviu zodiako zenklu reiksmes.
Pirma reiksme: Stresa pakelia neblogai. Taciau nezinodamas, kada sustoti, daznai pervargina imunine sistema. Jautrus organai-oda,kaulai,dantys ir skrandis; didele itampa gali sukelti skrandzio vezi. Linkes sirgti sanariu ligomis, depresija. Kaip saugoti sveikata: Nepavargti, reguliariai pasivaikcioti, atsipailaiduoti, rupintis dantimis. Antra reiksme: Ilsetis nelabai linkes, nes darbas jam svarbiausias dalykas. Labiausiai megsta keliauti sausuma, kalvomis, na, ir zinoma kopti i kalnus. Ji traukia praeitis, del to keliaudamas domisi istorija. Tinkamos vietos: Kalnai.Indija, Afganistanas, Graikija, Buvusi Jogoslavija, Belgija (Briuselis), Anglija (Oksfordas) ir paskutinis Everestas. Iš esmes nezinau ar verta tiketi zodiaku nors turiu knygute kuria retkarciais pavartau... pasitikrinu ar sekminga bus diena ar ne... manau nesu prietaringas visokiems prietarams kad jei gu nenusiusi sio laisko tai tave istiks nelaime meileje ar dar kur nors nevisada tikiu tokiomis nesamonemis...
Paskaicius keleta tavo zinuciu,na ypac "As - Jis(ji)" ar kaip ten is kart norejau klaust ar nebusi kartais vandenis... Niekur nerasoma kad veziai su vandeniais turetu gerai sutart,bet as vandenius labai megstu:) ![]()
Kaip ir as
tik is muses drambliu nedarau,lbjau naturaliai priimu:) ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

ir lb tuo dziaugiuosi nes visi sako kad mes vandeniai ziurime i ateiti ir tai mano nuomone svarbiausia
Dbr kas butu jei visi ziuretumeme kas buvo tjj pesimizmas garantuotas