The Sims 3Susiduriau su didele beda!!!man viskas gerai instalevosiu jau buvau apsidziaugusi kol neisdygo ta kvauila lentele Kur reikia "RE-Enter code" Nezinau ka daryti niekajp neiseina vedu ta paty koda vistiek 0 galimybiu...gal yra budas jy nulausti ka???Prasau padekit busiu dekinga
As ju tajp laukiau o dabar nieko negaliu padaryti prasau padekit !!!!SOOOOS!! ![]() Jai ką visi iš torrent siuntėsi ir visi be nusiskundimu. Tikriausiai kompas kaltas...
vikelandija123, atidžiau panaršius temoje būtum radus kaip ką daryti... Kaip pradėti žaisti 1. Extraktinam žaidima. 2. My Computer (ten kur išextraktinot žaidimą) yra simsu cd įdėtas spaudžiam dešinį klaviša iš Crack pirmo failo paimam koda. 3. Įrašom žaidimą. 4. Iš crack failo paimam antra failą ir jį nunešam į C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\bin 5. Įdedam failą. Išmeta lentele, ar norim pakeist egzistuojanti failą. Spaudžiam Yes(Taip). 6. Laukiame kol pakrauna simsus ![]() man is wis nepakarauna simsu tu...kompas naujas, reikalavimai atitinka...bet bisk su windowsais problemos, bet wisus kitus zaidus veza ir be problemu...ka daryt? issijungia zaidas net nepasikroves, tai yra pajoduoja monitorius tipo jau kraunas ir issijungia...help!!!
jei galwojat kad driveriu reikia naujesniu is kur ju gaut? ‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |

čia geras : D
D

Tikriausiai žaidimas kaltas jai kompas naujas. Pabandyk perinstaliuoti ir bandyk vėl jai nepadės nežinau.