The Sims 3Y šita lentele nekreipk demesio.
eik i ta vieta kur išsiskleidei visus failus, susirask Crack ten failas TS3 Ji kopijuok, eik i aplanka Game> Bin ir ten ji iklijuok. Tada ir leisk ta iklijuotaji faila TS3. Man veike. (: Btw, ką daryt kai žaidi, ir man kartais išmeta koke lentele nu ir nusileidžia tie Sims, kai atkeliu neberodo to viso Sims "valdymo įrenginio"? KAip jį ijunkt ar ką? nes nebeine net išsaugot paskui.
o kai žaidimą ijungei pas tave miestas buvo? Mix rašo:
Y šita lentele nekreipk demesio. eik i ta vieta kur išsiskleidei visus failus, susirask Crack ten failas TS3 Ji kopijuok, eik i aplanka Game> Bin ir ten ji iklijuok. Tada ir leisk ta iklijuotaji faila TS3. Man veike. (: Nu taip pabandziau,bet man raso kad per mazai vietos simsuose..ka daryt? ![]()
Jeigu nori kad veiktu eik ne per pagrindini sims 3 launcher o ten kur yra tavo simsai irasyti yra toks pat zenkliukas tik parasyta TS3 man irgi neveike nes buvo problemu su intiku bet jungiant per ta viskas buvo ok Paskutinį kartą redagavo kristinina 2009 Geg 27, 10:22. Iš viso redaguota 1 kartą.
Tai ne sims'uose vietos mažai o kompe. asta_valdo, tu viska suprantai kaip įrašyt nukrekint ir t.t. o kiti tik bando suprasti
Kartoju ką rašiau 13psl...
1. Extraktinam žaidima. 2. My Computer yra simsu cd įdėtas spaudžiam dešinį klaviša iš Crack pirmo failo paimam koda. 3. Įrašom žaidimą. 4. Iš crack failo paimam antra failą ir jį nunešam į C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\bin 5. Įdedam failą. Išmeta lentele, ar norim pakeist egzistuojanti failą. Spaudžiam Yes(Taip). 6. Laukiame kol pakrauna simsus ![]()
Pabandžiau...Ir vistiek neeina.Kas nors padėkit kas susitvarkė su ta intiko lentele... ![]() ‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |

.jpg)