Klausimai apie Linksmai.lt projektusKokiu tikslu buvo sukurta šita svetainė ar tam kad žmonės bendrautu ar kam bet aš klausiu ne dėl to kad nepatinka man kaip tik šita svėtainė tik kokiu tikslu ji sukurta ar kad žmonės džaiugtuosi ar kad praleistu laisvalaiki nes šitoje svėtainėja visko labai daug bet nežinau dėl ko ji sukurta ir tas kas sukurėte esate laibai puikus žmogus.
Ar tikrai imanoma ten gauti 50lt? Ir kas yra adminas kuiam reikia rašyt?
Taip čia už forumo litus gali nusipirkti tikrus 50LT kuriuos gausi paštu. Adminas kuriam reikia rašyti kad nusipirkai tikrai siuvenyra yra dėdė Xeedas, kitaip sakant {-X-e-e-d-a-s-}
Tikriausiai ištrynė tavo pranešimus nes jie buvo netinkami. Paskutinį kartą redagavo Zm0gis 2009 Geg 24, 12:28. Iš viso redaguota 1 kartą.
Sveiki. norėjau paklausti, ar galima kelti failus (nuotraukas, vaizdelius ar gar ką nors) iš tokių tinklapių kaip cha.lt.?
Jei taip tai kaip? nes aš pamačiau labai linksmą ir mielą dainelę, bet nemoku jos įkelti... Atleiskit kad rašau antrą kartą, bet pirmąjį niekas neatsakė... ‹ Forumo veikla ‹ Linksmas.net forumas ‹ Linksmai.lt veikla |