Prezidento rinkimai 2009
30 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Tai, kad ji teisingai kalba. Krizė, mokesčius reikia didinti, nes nėra pinigų iš kur gaut. Na, aš ją ir palaikau. Dėl mokesčių didinimo, tai iš dalies pritariu. Bet kad reik mažint vartojimą, visiškai nesutinku.
Krizės metu reikia kaip tik didint gamybą ir vartojimą. Tik tokiu atveju ekonomika atsigaus. O mažinant vartojimą, smunka gamyba, mažėja įmonių pelnas, todėl yra atleidžiami darbuotojai. Vėliau jiems valstybė turi mokėt bedarbio pašalpas, ir taip dar labiau mažėja valstybės biudžetas. O dėl rinkimų, būtinai dalyvausiu. Už ką balsuosiu - paslaptis;) (Už Grybauskaitę;)) Na man ji atrodo pakankamai kompetetinga, kad užimtų šias pareigas. Ko nepasakyčiau apie likusius kandidatus.
O dėl tų mokesčių ir vartojimo, tai mum taip atrodo tik iš šalies, mes gi nežinom visų smulkmenų, kaip ten iš tikro yra. be to, Grybauskaitės veikla visuomet buvo susijusi su ekonomika, finansais (buvo LR finansų viceministre, vyriausia derybininke su Pasaulio banku, galiausiai - Eurokomisare, kai buvo atsakinga už finansinį programavimą ir biudžetą ir t.t.), todėl krizės laikotarpiu manau net negali būt geresnio prezidento. Tik negalvokit, kad čia rinkimine kompanija užsiimu, tiesiog išreiškiau savo nuomonę ir parašiau komentarą į aukščiau parašytą Agness žinutę ![]() Aš,kuri itin nesidomi politika,ir taip jau žinau,kad už Grybauskaitę bučiau.
O greičiausiai nes: ~daugiau nematau realių kandidatų.Iš mano žinomų.Adamkus man labai patiko,o Smetonos neprikelsim. ~kiek girdėjau ją kalbant per žinias ir radijo laidas,pasirodė itin protinga moteris.Bei daugumai jos išreikštų minčių pritariau.Žinoma,jų nebeatsimenu,nes politika nesidomiu itin.
30 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
‹ Diskusijos ‹ Ekonomika, pinigai ir kt. |