Siuntiniai Nedideli žaidimai

Nedidelių žaidimų prašymai

Vartotojo avataras

suzuke

Aktyvus dalyvis

Rokiškis.

8,150.94 Lt

Standartinė » 2009 Geg 03, 10:30

trata rašė:Dq :love: laba aciu tu geriausia ;*

ner uz ka ir aciu uz karma :up: :love: :P

--------------------------------------

Vartotojo avataras

fainas147

Lankytojas

asdasd

110.32 Lt

Standartinė » 2009 Geg 03, 11:28

Maldauju idekit NO$GBA geimu labai prasau mana mekstamiausi zaidimai ira labai idomus prasau jei galit !!

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2009 Geg 03, 13:08

Vištamušio,to senoviško. :D

Vartotojo avataras

vaidasxx

Įsijaučiantis

Mazeikiai

1,794.49 Lt

Standartinė » 2009 Geg 03, 13:16

gal kas zino ka reikia daryti jai parsisiunciau herous 3 ir neina papraso ideti diska ar kažką panasaus o as daemon tools neturiu tai ka man daryti? gal kas buvot susidure su tokia bede ir galetumet man pagelbeti? duociau +1 karma nes man ziauriai reikio sio zaidimo prasau prasau prasau maldauju man kazkaip daemon tools blogai veikia del to ir rasau :( negalesiu zaisti heroes 3 the might and magic help

TeffProd

Apšilinėjantis

Kaunas

1,418.82 Lt

Standartinė » 2009 Geg 03, 13:41

vaidasxx rašė:gal kas zino ka reikia daryti jai parsisiunciau herous 3 ir neina papraso ideti diska ar kažką panasaus o as daemon tools neturiu tai ka man daryti? gal kas buvot susidure su tokia bede ir galetumet man pagelbeti? duociau +1 karma nes man ziauriai reikio sio zaidimo prasau prasau prasau maldauju man kazkaip daemon tools blogai veikia del to ir rasau :( negalesiu zaisti heroes 3 the might and magic help

pabandyk senesnia arba naujesnia deamontools'a parsisiust! arba ieskok crack'o ir idek i ta folderi kur instaliavaj! bent jau as taip dariau! ^^ :D

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2009 Geg 03, 13:57

vaidasxx rašė:gal kas zino ka reikia daryti jai parsisiunciau herous 3 ir neina papraso ideti diska ar kažką panasaus o as daemon tools neturiu tai ka man daryti? gal kas buvot susidure su tokia bede ir galetumet man pagelbeti? duociau +1 karma nes man ziauriai reikio sio zaidimo prasau prasau prasau maldauju man kazkaip daemon tools blogai veikia del to ir rasau :( negalesiu zaisti heroes 3 the might and magic help

Be daemoon neišsiversi.

Vartotojo avataras

fashionista_*

Aktyvus dalyvis

4,469.21 Lt

Standartinė » 2009 Geg 03, 14:07

Labai ačiū :love:
Paskutinį kartą redagavo fashionista_* 2009 Geg 10, 11:36. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Milkyfriday

®espect

Vilnius

14,581.76 Lt

Standartinė » 2009 Geg 03, 14:12

Aistė rašė:Vištamušio,to senoviško. :D

Šito? ;D

http://www.4shared.com/file/80640842/25 ... usis_.html

Thralas

Lankytojas

Vilnius

26.65 Lt

Standartinė » 2009 Geg 03, 15:09

1. Defender Of The Crown
2. Westward I
3. Winemaker Extraordinare

Buciau Labai dekingas ;]

Vartotojo avataras

vaidasxx

Įsijaučiantis

Mazeikiai

1,794.49 Lt

Standartinė » 2009 Geg 03, 15:39

gal galetumet ideti dar ir si zaidima Leelo's Talent Agency ir aciu slyva kad idejai Build A Lot 3 ir kai idesit kas nors jai galit parasykit i pm nes as nedaznai ijeinu i si foruma nebent kokio zaidimo reikia :D Leelo's Talent Agency

Vartotojo avataras

gudynas11

Įsijaučiantis

marijampole

1,980.08 Lt

Standartinė » 2009 Geg 03, 15:52

[quote="vaidasxx"]gal galetumet ideti dar ir si zaidima Leelo's Talent Agency ir aciu slyva kad idejai Build A Lot 3 ir kai idesit kas nors jai galit parasykit i pm nes as nedaznai ijeinu i si foruma nebent kokio zaidimo reikia :D Leelo's Talent Agency[/quote]

http://www.failai.lt/er4i41z7qzls/Leelo ... cy.rar.htm

arba:
http://rapidshare.com/files/177998374/L ... y_FULL.zip
Paskutinį kartą redagavo gudynas11 2009 Geg 03, 16:35. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2009 Geg 03, 15:56

vaidasxx rašė:gal galetumet ideti dar ir si zaidima Leelo's Talent Agency ir aciu slyva kad idejai Build A Lot 3 ir kai idesit kas nors jai galit parasykit i pm nes as nedaznai ijeinu i si foruma nebent kokio zaidimo reikia :D Leelo's Talent Agency

Yra.
http://linksmas.net/leeloo-s-talent-age ... t%20agency

Vartotojo avataras

vaidasxx

Įsijaučiantis

Mazeikiai

1,794.49 Lt

Standartinė » 2009 Geg 03, 17:24

aciu bet nebereikejo as susiradau pats ir parsisiunciau tai vat bet vistiek aciu ir dar cia truputi del heroes o ar imanoma ikelti ta zaidima be daemon tools bet kad ir disko nereiktu gadinti nes pas mane kazkodel blogai veikia daemon tools del to ja ismeciau ir kazin ar isvis beveiks gal zinai? ir kas dar turi kokiu zaidimu panasiu i hereos arba hereos 5dali herous 4dali hereos 2dali hereos 1dali jai gali Dž. idek jai iš viso zinai puslapi buciau labai labai labai dekingas aciu isankrstor ir Dž. jai gali parasyk i pm apie hereos zinoma jai turi laiko pakalbetume

Vartotojo avataras

suzuke

Aktyvus dalyvis

Rokiškis.

8,150.94 Lt

Standartinė » 2009 Geg 03, 17:31

vaidasxx rašė:aciu bet nebereikejo as susiradau pats ir parsisiunciau tai vat bet vistiek aciu ir dar cia truputi del heroes o ar imanoma ikelti ta zaidima be daemon tools bet kad ir disko nereiktu gadinti nes pas mane kazkodel blogai veikia daemon tools del to ja ismeciau ir kazin ar isvis beveiks gal zinai? ir kas dar turi kokiu zaidimu panasiu i hereos arba hereos 5dali herous 4dali hereos 2dali hereos 1dali jai gali Dž. idek jai iš viso zinai puslapi buciau labai labai labai dekingas aciu isankrstor ir Dž. jai gali parasyk i pm apie hereos zinoma jai turi laiko pakalbetume

Atsisiusk nauja deamontools :whata:
Tada prasyyk heroes daliu...

Vartotojo avataras

1ewelina1

Aktyvus dalyvis

20,470.35 Lt

Standartinė » 2009 Geg 03, 17:34

gal galit įkelt PLAN IT GreeN? Ačiū ;)

EDIT: jau radau

Siuntiniai Nedideli žaidimai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien: