Mokyklinės uniformos. Už ar prieš?Aš prieš tokias nesamones pats turiu nešioti švarką į mokyklą ,švarkas labai nepatogus,dar man jį blogai pasiuvo atrodo, kad dėviu maišą.Uniformos baisiai nepatogios pvz man baisiai suvaržo judėsiu.Einant namo visi atkreipia dėmesį ,o jei sutinku pažįstamą jis tiesiog paduxina dėl tos uniformos. Isivaizduoju kaip fantastiška būtų mokykloj sedėti su treningais ir pavydžiu visiems kurie gali mokykloje devėti ką tik nori
![]() -------------------------------------- Prieš. Nors pas mus tik švarką tereikia nešiot (ir tai kažkokia nesąmonė. Vienintelė mokytoja visoje mokykloje reikalauja, kad per jos pamoką būtume su švarkais. Gražu jai mat...), bet vistiek žiauriai nepatogu... Fee... O dar ta žydiška mėlyna spalva vėžį varo...
Aš už.Bet ne pilną uniformą,su visa visa atributika.O tik už privalomus švarkus ir pasirinktinai (nori ar nenori) kelnes,sijonus.Švarkai man itin gražu.Tai duodą šiokią tokią discipliną ir tvarką,be abejo.Visgi mokykla yra įstaiga,kuriose privalomos atitinkamos aprangos.
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |