Tarp šių sąvokų labai plonytė linija-riba. Ir daug kas priklauso nuo to, kur mes tą liniją nusibrėžiame. Turiu daug pavyzdžių, kai banke tūkstančius susikrovę, kasdien dejuoja, koks baisus skurdas, kaip sunku gyventi, ir taip kiekvieną dieną. Štai šiuos aš vadinu "dvasios ubagais", nes pas juos kitos kalbos nėra.
Bendrauti su jais nėra apie ką, jie tušti ir pasipūtę.
Daugelis mano pažįstamų yra vidutiniokai, kaip ir aš. Niekas nesako, kad skurde gyvena, nes yra įdomūs, kūrybingi žmonės, veiklūs. Tą vadinamą gerovę kuriame patys, džiaugiamės tuo, ką turime. Žmogiškas artumas, supratimas, draugystė yra kur kas geriau, nei miegoti ant krūvos pinigų ir verkšlenti, koks aš nelaimingas.
Gerovė ir skurdas?
21 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Pažįstu ne vieną turtingą žmogų ir ne visi jie pasikėlę, toli gražu. Yra ir paprastų žmonių kurie laimės moka ieškot ne piniguose. Tikrai tokių yra. Žinoma, pinigai niekada nepamaišys, bet reik nepamesti galvos. Manau čia nuo žmogaus priklauso ir žmonių kurie jį supa ta laimė ir gerovė. Geriausiai kai pinigų nei per mažai nei per daug, kai gali nusipirkti ką nori, bet ne visada. Tada įdomiau gyventi. Bet nesutinku, kad visi turtingi pasikėlę ir kad visi neturtingi yra draugiški. Tikrai ne.
Joseph Murphy... (; Xeedas pasakė viską, ką norėjau ir aš pasakyt (:
21 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |