Klausimai apie Linksmai.lt projektus
Ne nu pavarei...
Jei parsisiunti full versiją, tai kam tada crack'int? Ir dar, man kilo šitas klausimas dėl žaidimo "Ballance". Tai kai jį parsisiunti, būna DEMO versija. Gali pats pabandyt. Visaip aš bandžiau, niekaip nepavyko padaryt full versiją.
Jei nepavyko, reiškia nevisaip pabandei. ![]() Nu va pamąstykit kas geriau išmano apie geimus...
Kornė, aš kalbėjau bendrai... Aš neminėjau linksmas.net forumo. Paskaityk pranešima ir pasakyk kur aš tai minėjau... austestron, tu durna ? Atsiprašau už keiksmus bet užpypinot... Aš sakau kaip yra tos kiša savo nesąmones ir knisa protą kad ne... Blemba jai nenusimanot iš viso patylėkit... Ir dar kaikas dėl crack. Tai yra vaistukai nuo tokių dalykų kaip SERIAL KEY ir pan. Jai turėtum ne demo versija tu net nepaloštum jo ..... Tau reiktu Crack kad galėtum žaisti... Gal dar kam nedašunta ?! -.- Mongust, tikriausiai pats buvai pas jį kad žinai
Gi taip durnai atsakė... Aš paaiškinau kaip kas ir fsio ... Paskutinį kartą redagavo Zm0gis 2009 Kov 24, 23:02. Iš viso redaguota 1 kartą.
‹ Forumo veikla ‹ Linksmas.net forumas ‹ Linksmai.lt veikla |

:) Tada crack daryk