Diskusijos Gyvenimas

Kaimas

Hiphoper64

Aktyvus dalyvis

Vilnius

9,830.21 Lt

Standartinė » 2009 Kov 23, 21:41

Yra čia tokių, kurie mėgsta išvažiuoti į gamtą, savo kaimą ar sodybą? ;] Patinka ten būt, kur yra ta vieta? ; >
Paskutinį kartą redagavo Hiphoper64 2010 Bal 20, 21:07. Iš viso redaguota 1 kartą.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

fRuktas_

Aktyvus dalyvis

Plateliai

1,746.94 Lt

Standartinė » 2009 Kov 23, 21:48

Gyvenu, kaime 1000~ Žmonių.
pažįstu vos ne visus :) Ir su visais iš mandagumo pasisveikinu ;)
O šiaip..
Nieko gero pas mane.. Ežeras daugiau nieko.. :roll:
Noriu gyvent Kaune,Klaipėdoj arba Vilniuje. :D

Vartotojo avataras

*Vita.

Aktyvus dalyvis

Vaižgantai

0.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 23, 22:06

Gyvenu kaime. Viena. Žmonių arti nėr, tik už 2-3km, miestelyje. Jaučiuos vieniša, bet ką padarysi. Pripratau. Už tai daug savo žemės.:]

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 23, 22:27

Visos vasaros kaime,beje jis labai mažas apie ~40žmonių o,netoli yra miestukas kur turim namą ten apie ~1000žm.
Smagu vasaras leist,smagu dirbt,bet gyvent ne,ne,ne.
Pirma pasakysiu,kad apibūdinimas kaimietis tai ne geografinė būsena o proto statusas.
Kadangi kaime esu labai daug laiko praleidus ~8 vasaros neskaitant visokių,velykų atostogu,savaitgaliu ir pan.
Gaila man ten esančio jaunimo,ten kur buvau aš "ne lygis" būtų seikt aukšto mokslo ten jų manymu geriausias pasirinkimas - profkė.
Labai retai kas pabaigia 12kl.
Mergos į šokius kaip į kokia vienos puota išsipusto,o pagrindinis savaitgalio praleidimo būdas - gerimas,ateini o vaikas su tėvu kambary geria.
Nors ir turėjau draugų visvien labai užknisdavo apkalbos - "Čia ta iš šiauliu :shock: " ir pan. Nuolat taip keistai nužiūrinėdavo
Gaila,kad daugumai kaimo merginu gražiausi rūbai iš turgaus,kosmetika iš kioskelio už porą litų,ir kirpimas pas kaimynę ir nėštumas nesulaukus pilnametystės jau nebekalbu kaip visi taškosi išgirdę Ostapenko.
Liūdnas gyvenimas ten gan yra,akiratis siauras,pasaulio suvokimas irgi siaurokas,vargas mokytojams ir patys mokiniai jau pasmerkti būti valstybės išlaikytinais,nes kaip sakiau retas kuris pabaigia 12kl.
Viliuosi,kad taip nėra visur.

Vartotojo avataras

Lajalak

Dalyvis

Raudondvaris, kažkur ten prie Kauno

4,535.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 23, 22:34

Gyvenu oficialiai - kaime. Šiaip Raudondvario miestelyje. Nežinančius apšviesiu, Lietuvoj yra maždaug 7 Raudondvariai, maniškis pats didžiausias 8) apie 5000 žmonių. Prie pat Kauno, net norėjo prijungti, bet nesidavėm. Lankau Raudondvario gimnaziją ir vargo nematau, pas mus normalus kaimas - miestelis. Šiaip jau jo kaimu nevadinčiau. Gana užterštas, nors aplinka graži. Yra Tiškevičių dvaras, taipogi raudonų plytų :lol: ką dar pasakot, Vikipedijoj skaitykit :D
Paskutinį kartą redagavo Lajalak 2009 Bal 29, 19:07. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Rok!s

Patyręs forumietis

Kowno - Žoliakalnis(GreenHill)

941.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 23, 22:44

Sako,
Na aš nemanau,kad nuo žmogaus gimtinės ar gyvenamos vietos priklauso jo protas. Jei persona durna tai durna ji bus ir mieste ir didmiesty ir kaime,tačiau jei žmogus protingas - jis kad ir gyvena kaime,vistiek sieks mokslo ir gero gyvenimo. Juk pas mus, Lietuvoj, labai daug garsių žmonių kurie gimė ir užaugo kaime. Kad ir Jonas Jablonskis, Petras Cvirka ir dar daug pavydžių yra, kurių tikrai neišvardinsiu. Dar vienas pavyzdys iš mano gyvenimo - mano prosenelių šeima. Jie taipogi gyveno kaime, Lietuvos užkampy, netoli Lenkijos. Iš daugelio brolių ir seserų be abejo dalis tingėjo mokytis,prasigėrė. Tačiau Senelis su vienu broliu ir sese kiekvieną dieną žygiuodavo po 10km į mokyklą ir ką.. Senelio brolis visa gyvenima buvo viršininkas, sesė - pasiliko gyvent kaime tačiau užsiaugino išsilavinusias dukras ir nei prasigėrė,nei ką, o pats Senelis - profesorius. Taip kad dar kart sakau - viskas priklauso ne nuo gyvenamos vietos, o nuo pačio žmogaus :)
Ai.. o jei į temą tai pats kaime kaip ir nebūnu,nebent per kokias šventes su Seneliais nuvažiuojam,bet ir tai maximum dviem dienom. Tačiau vasarą dabar labai dažnai būsiu sodyboj-sklype. Apie tą vietą daug pasakot nėr ką,nes ten beveik vienkiemis tad,nei kažkokio kaimiško gyvenimo nei jaunimo aplink nėra.

Nu ir privėliau čia... :D
Paskutinį kartą redagavo Rok!s 2009 Kov 23, 23:23. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2009 Kov 23, 23:13

Tais laikas juk dauguma iš kaimų buvo.Va mano močiutė,senelis irgi iš kaimo.Ir išsilavinimą turi,ir dirba,yra protingi žmonės.Prosenelė irgi iš kaimo jaunystėje žurnaliste dirbo,kariavo kažkiek,dabar pensijoje,bet normalaus proto.
O aš dažnai vasarą kaime būnu,bet ten toks kaimas vienkiemis Zarasų raj.Na yra ten šiek tiek žmonės,bet senukai pagrinde.Už kelio dar yra vaikai kažkokie bet ne mano amžiaus.Nieko ten nepažįstu savo amžiaus.Atvažiuoju grynai pailsėt.Ten vietovė graži,laukas aplink,šalia ežeras.Ežere gulbės ir antys gyvena.Netoli ir miškelis yra.Tolėliau paėjus didelis miškas,ten grybaut vasaros pabaigoj einam.Na namas didelis,bet liūdnoka šiek tiek būna.Gyvenimo sąlygos gan geros,bet tokiam kaime nenorėčiau gyvent,nes per daug nuobodu... :)

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 23, 23:36

Anie laikai buvo anie,o dabar kitaip yra,mano irgi visa giminė kaimiečiai.
Čia Smilgiaus postui būtų galima taikyt,kad vienetai iškyla tai pat galiu duot kaip pavyzdį savo dėdės kurie galima sakyti būsimi mokslininkai.
Bet visgi manau,kad kaimas yra gerai kai ten atvažiuoji paatostogaut,pas giminės,padirbėt.
Bet ne gyvent,nes manau,kad kaimas visgi tave traukia į apačia ne į viršų.
Ir kaip pavyzdys tai kad gabiems,protingiems jauniems žmonėms kurie nemato kaime perspektyvų būnant nuolat tarp treninguotų berniuku ir pigių mergaičių dažnai tenka gydytis nuo depresijos o,pasirinkimo gyvent kitur neturi turi pabaigt mokslus.

Vartotojo avataras

plungike

Aktyvus dalyvis

5,694.08 Lt

Standartinė » 2009 Kov 24, 13:03

Labai norėčiau į kaimą... Nežinau, mane ten traukia. Gal dėl to, kad nesu niekada buvus, ir giminaičių neturiu kaime. Taigi: mano manymu kaimas yra gerai, mažiau šurmulio ir daugiau gamtos :up:

Vartotojo avataras

Avrile

Dalyvis

Kaunas

1,821.56 Lt

Standartinė » 2009 Kov 24, 13:05

As gyvenu mieste, todel nuvaziavus i kaima pailsiu nuo triuksmo, bet ilgai ten iskest negaleciau be MAXIMU, Rimi, Akropoliu, Ledo arenu ir t.t. :lol:
Esu miesto vaikas ir nieko negaliu padaryti :up:

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2009 Kov 24, 13:58

Mūsų kaimas randasi Labūnavoje (netoli Kėdainių). Smagu ten. Vienoj pusėj Nevėžis, kitoj didelis tvenkinys, dar kitoj Barupė teka. :) O smagiausia tai, kad sodyba yra tolėliau nuo kitų, vietos daug, ramu. Draugų ten nėra daug, nes pastaruoju metu retai kada ten ir bebūnu.

Vartotojo avataras

Dija

Forumo gyventojas

Kaunas

41,323.06 Lt

Standartinė » 2009 Kov 24, 17:01

Kol būni dar mažas vaikas, tai vienas smagumas gyventi kaime. Tačiau kai užaugi nuobodu jau būna ten. :roll:

Vartotojo avataras

M@NGUST@

Forumo gyventojas

Mažeikiai

1,467.41 Lt

Standartinė » 2009 Kov 24, 17:59

Turiu kaima -Baltarusijoi (Gudija dar vadinas ar kaip ten :lol: )
Va prūdas šalia,laukai,miškai,apleisti namai. Žodžiu vieni senukai, retai kada kas atvažiuoj, bet fainiaI ten...
Gamta, dangus...nice.. :sweeet:

Vartotojo avataras

AQua.

Mis Linksmai

Kaunas,žinoma.

2,912.60 Lt

Standartinė » 2009 Kov 24, 18:50

Pabūti ten gamtoj, su gera kompanija galiu. Bet jei tektų jame gyventi - mirčiau iš nuobodulio. Man reikia veiksmo, pramogų, šurmulio, triukšmo, galų gale net užteršto oro reikia :] .. O ta spengianti kaimo tyla mane išvarytų iš proto.

vytas3

Apšilinėjantis

Vilnius

2,448.91 Lt

Standartinė » 2009 Kov 24, 19:01

Iki šiol beveik visas vasaras praleisdavau kaime , kuris vadinasi Valkininkai. Na ten kaip ir miestelis , keletas tūkstančių gyventojų gyvena.. Ten žymiai ramiau nei Vilniui , galima pailsėt , pabūt gamtoi :) realiai tai ten tik keletą draugų turiu , nors pažįstamų tikrai netrūksta.. Ten žmonės ryškiai skiriasi nuo mane supančių žmonių Vilniui.. Dėl bernų , tai grynai visi ant mokslų padėję.. :)
Bet ši vasarėlė ten nereali buvo , nuvažiavom su keletu draugų paatostogauti , užsidirbom gan nemažai pinigų , nors ir praleidom labai greit.. :D

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių