Diskusijos Gyvenimas

Miegas

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2009 Vas 20, 16:21

Nuo šių metų šokiadieniais pradėjau eit miegot anksti, apie 22h. Gan patogu, tik neviską spėju. :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2009 Vas 20, 20:24

Į lovą einu apie 11 (23). po to dar atsisėdu lovoj, paruošiu visą dieną nedarytas pamokas, ką nors paskaitau, tai taip iki 12 tikrai išsėdžiu. ;D

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2009 Vas 20, 21:01

miegu gal 9 valandas.
Neuztenka. Visad sunku ryte keltis,norisi miego ;s

Ilgiausei niemiegojus esu mazdaug 23 h.
Ilgiausiai miegojus esu 15 h.

Vartotojo avataras

*Vita.

Aktyvus dalyvis

Vaižgantai

0.00 Lt

Standartinė » 2009 Vas 20, 21:22

Dabar paprastai užmiegu tik apie 1val. nakties... Naktinėju, bet man tai daug rūpesčių nesukelia.
Ilgiausiai nemiegojus esu 2 paras, o ilgiausiai miegojau 1 parą. Ligoninėj :D

Vartotojo avataras

Viva :]*

Aktyvus dalyvis

7.24 Lt

Standartinė » 2009 Kov 14, 09:20

Miegas – periodiška žmogaus ir aukštesnės organizacijos gyvūnų sąlyginės ramybės būsena, kurios metu organizmas, iš dalies praradęs kontaktą su aplinka, aktyviai atkuria savo jėgas.

Miegas yra neišvengiama organizmo būsena. Jos metu atsijungiama nuo išorinio pasaulio signalų, kadangi smegenys turi apdoroti ir įvertinti nemiego metu gautą informaciją, ją sunaikinti arba išmesti nereikalingą ir pasenusią. Trumpoji atmintis užpildoma dieną, o naktį joje esanti informacija palaipsniui pereina į ilgąją atmintį.

Kai žmogus miega, susilpnėja jo fiziologinės funkcijos, pakinta jų darbo režimas, išnyksta sąmoningas psichikos aktyvumas. Miego metu kaitaliojasi alfa, teta ir delta smegenų bangos.
;DDD

Vartotojo avataras

Deimoskea

Aktyvus dalyvis

Nesvarbu

11,671.74 Lt

Standartinė » 2009 Kov 14, 14:42

Kiek valandų miegi? 5-6 h.
Ar tau užtenka to laiko?Ne, ne, ne.
Kiek esi laiko daugiausiai nemiegojęs? Para- 24h.
kiek laiko daugiausiai miegojęs? 14h.
Ar turi miego sutrikimų?O, taip.
Ar visą naktį nemiegojęs jauti dideles pasekmes? Jaučiu. Pradedu drebėti ir nervintis.

Vartotojo avataras

newisai_protinga

Patyręs forumietis

Kaunas

0.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 15, 00:26

Kai reik į mokyklą, miegu 4-5h; tiek laiko man tikrai neužtenka, nes po to dažnai pietų kokį posmą nusnaudžiu, bet jau baigiu atprast. Kai nereik į mokyklą miegu 8-9 arba dar daugiau valandų. Užtektinai, kartais per daug ;DD Daugiausiai nemiegoju esu apie 40 h ir tai buvo kelis kartus vasarą ir per atostogas pasitaiko. O kas keisčiauia, po to vistiek sunkokai užmiegu ir visada pykina kai taip ilgai nemiegojus būnu... Daugiausia laiko miegojau 14h, po nemiegotos paros su viršum. Miego sutrikimai - mano labai svarbus bruižas ;DD Kai nemiegu visą naktį pradeda pykinti :whata: ir dažniausiai nemiegu ne dėl to, kad nenorėčiau, o dėl to, kad neužmiegu. Tai būna, vaikštau ir akyse vaizdas liejasi, o jei jau kavos išgeriu, tai iš kart du pirštus į burną, bet nieko neišeina ;[ Taigi, bėdų būna. O įdomiausia, kad miegu tiek laiko, kiek ir visi normalūs, sveiki žmonės, bet va ne tuo laiku ( per atostogas arba vasarą maždaug nuo 6-7 ryto iki *14-15h.).

Vartotojo avataras

Rok!s

Patyręs forumietis

Kowno - Žoliakalnis(GreenHill)

941.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 15, 12:16

Šiokiadieniais tai stengiuos išmiegot apie 8 valandas , bet visad gaunasi tik 7 ;D
Savaitgaliais - kaip išeina,bet irgi šiaip panašiai.
Daugiausiai esu nemiegojęs apie 40 valandų,kai anksti ryte atsikėliau, visą dieną ant kojų po to naktį važiavau į Tel Avivą, kitą dieną apie piet parsiradom į Lietuvą ir dar vakare ėjau į šokių klubo sezono atidarymo balių iš kurio grįžau tik apie vidurnaktį... Savijauta šiaip buvo pakankamai nebloga tik jau tam baliui tai pavargęs jaučiausi :)
Dėl nemigos problemų neturiu ;D

Vartotojo avataras

Naktinė aguona.

Dalyvis

Kažkur anapus.

6,844.47 Lt

Standartinė » 2009 Kov 15, 14:57

Šiaip miegu apie 7-8 valandas ir man miego pilnai užtenka. Jei tarkim miegu kokių 10 valandų, miego man būna jau per daug. Ilgiausiai nemiegojusi esu vieną parą. 24 h. :lol:

Vartotojo avataras

fRuktas_

Aktyvus dalyvis

Plateliai

1,746.94 Lt

Standartinė » 2009 Kov 15, 16:01

Miegu apie 7-8Valandas, o savaitgali kartais mažiau kartais daugiau :)

Vartotojo avataras

ŽuŽu

Dalyvis

Kaunas

5,265.37 Lt

Standartinė » 2009 Kov 17, 23:11

Daugiausiai nemiegojus esu berods 33 valandas.
Čia kai buvo ekskursija su klase. :>>

O šiaip tai miegu apie 8-9 valandas, bet man mažokai

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2009 Kov 18, 15:10

Pastaruoju metu visiškai neišsimiegu.Nors jau ir gultis daug anksčiau pradėjau,nei visada.Keltis šiuo metu yra didžiausia kankynė.Kiekvieną rytą vos išsiropsčiu iš lovos ir dar kokį pusvalandį po to mieguista vaikštau...

Vartotojo avataras

iCore.

Forumo gyventojas

Panevėžys

338.17 Lt

Standartinė » 2009 Kov 18, 15:25

Aš tai miegu apie 8-9 valnadas... :roll: Man tai pakanka tiek. :) Man irgi taip kartais būna kaip Reivei :roll: Toks miegusita vaikstau tada tai ką aš žinau. :D Mama sakydavo kad beeidamas neužmigčiau. 8)

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2009 Kov 18, 15:41

Praitą savaitę labai prastai miegojau. Vis prabusdama kas 1-2 h. :roll:
Vat tik šiąnakt normaliai išsimiegojau.

O šiaip miegu apie 6-7 h iš viso. Guluosi jau po 23h (taigi užmiegu kai jau būna apie 24h), keliuosi apie 7h.
Mielai miegočiau daugiau, bet kažkaip neišeina. :roll:

Vartotojo avataras

Dija

Forumo gyventojas

Kaunas

41,323.06 Lt

Standartinė » 2009 Kov 18, 15:52

Padariau pertrauka nuo tų bemiegių naktų. Einu anksti miegot, kai tik užsimanau miego. Užtat išsimiegu ir toliau visą dieną jaučiuosi puikiai.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių