Filmuojant komediją "Jis sako "Taip!", garsiausias Holivudo komikas Jimas Carrey susilaužė šonkaulį. Tai atskleidė filmo partnerė Molly Sims. Ji teigė, kad komikas filmavimo metu buvo labai energingas ir kupinas entuziazmo: "Vienoje scenoje mums reikėjo vienam į kitą atsitrenkti, ir jis taip įsijautė į vaidmenį, kad pargriuvo ir susilaužė šonkaulį. Bet Carrey yra labai ištvermingas, nes po susižeidimo baigė filmuoti sceną". Aktorė prisipažino, kad ji sužavėta nuolatiniu Jimo Carrey humoro jausmu ir rimtose scenose jai reikėjo nemažai pastangų, kad neprapliuptų juokais. Nuo sausio 9 d. Lietuvos žiūrovai komedijoje "Jis sako "Taip!" vėl pamatys seną gerą Jimą Carrey komiko amplua, kurio herojus nusprendžia į kiekvieną prašymą, kvietimą, patarimą ar pasiūlymą visiems sakyti tik "Taip". Bet laikui bėgant, pasirodė, kad ši pozityvi idėja nėra jau tokia gera, nes tam tikrose situacijų "ne" būtų geriau nei "taip".
Filmas sukurtas remiantis britų humoristo Danny Wallase'o autobiografine knyga, kurios autorius pats išbandė ir 6 mėnesius sakė tik "taip".
Karlas buvo paprastas žmogus ir gyveno pasyviai. Į visus klausymus atsakydavo „ne“, kol pateko į seminarą apie teigiamus dalykus, kuriuos pats lengvai gali susikurti būdamas pozityvus ir dažniau sakydamas „taip". Kadangi gyveno liūdnai, vyrukas neturėjo ko prarasti ir nusprendė metus sakyti tik „taip“. Ir linksmybės prasidėjo.
Dienos filmas: Jis sako „Taip!“ | Yes Man
Publikuota: 2008 gruodžio 11d. 15:51 Autorius: Alvydas Opulskis / 15min.lt
Dienos filmas: Jis sako „Taip!“ | Yes Man
Filmas: Jis sako „Taip!“ Foto: Filmas: Jis sako „Taip!“
Filmo „Jis sako „Taip!“ reklaminis filmukas.
Didinti straipsnio tekstą Mažinti straipsnio tekstą
Režisierius: Peytons Reedas („Išsiskyrimas“)
Aktoriai: Jimas Carrey („Briusas Visagalis“, „Aš, kitas aš ir Irena“, „Nuotykiai su Diku ir Džeine“ ir kt.“)
Premjera: 2008 m. gruodžio 18 d.
Premjera Lietuvoje: 2009 m. sausio 9 d.
Trukmė: 1:44
Žanras: Komedija
Pagal Danny Wallace'o knygą „Jis sako „Taip!". Autorius, sugalvojęs šią istoriją, pats tai išbandė ir 6 mėnesius sakė tik „taip“. Jis sakė: „Norėjau į savo gyvenimą įnešti spalvų ir padaryti jį pozityvesnį.“
Karlas buvo paprastas žmogus ir gyveno pasyviai. Į visus klausymus atsakydavo „ne“, kol pateko į seminarą apie teigiamus dalykus, kuriuos pats lengvai gali susikurti būdamas pozityvus ir dažniau sakydamas „taip". Kadangi gyveno liūdnai, vyrukas neturėjo ko prarasti ir nusprendė metus sakyti tik „taip“. Ir linksmybės prasidėjo.
Atkeliauja nuostabi komedija su Jimu Carrey. Tai turbūt linksmiausia naujiena šio aktoriaus gerbėjams ir paprastiems žmonėms, kurie vis nepamiršta jo juokingų grimasų. Šioje komedijoje Jimas vaidina pasyvų vyruką (ar įmanoma Jimą Carrey įsprausti į banalybės rėmus?), neturintį ko prarasti. Filmas pasakoja apie pokyčius, moko, kaip savo gyvenimą padaryti įdomesnį, linksmesnį ir šiek tiek pavojingesnį. Patartina pažiūrėti tiems, kasi nesigailėjo nė dėl vieno filmo su šiuo aktoriumi.
Filmo citata: „Vienas žodis gali pakeisti viską."
Trailer :

yra iš ko pasijuokt