|
‹ Siuntiniai ‹ Nedideli žaidimai
-

Giel
- Dalyvis
-
- 5,459.47 Lt
» 2008 Gru 09, 17:18
Kaip pagauti ta papuga turiu ta drugeliu gaudykle, bet kai papuga priarteja neiseina pagauti :[ o siuo metu ju is vis nera ;[
--------------------------------------
-

M@NGUST@
- Forumo gyventojas
-
- Mažeikiai
- 1,467.41 Lt
» 2008 Gru 09, 17:49
ju nera todel nes jas issaudei.o kai nori pagaut priartek is nugaros ir spaudinek kol pagausi 
-

Joana ;DD*
- Apšilinėjantis
-
- Jnw ;]
- 1,180.65 Lt
» 2008 Gru 09, 18:20
nu va man yra taip: pasistaciau nameli medije , gavau viskarti, atrakinau deze, surinkau koda, gavau zemelapi kastuva ir dar kažką liktajs, atsirado piratas, pagavau ir daviau jam papuga, tada jis nuejo prie kranto ir kaip supratau liepe man pagal zemelapi ten ta auksa iskast, pirma nuejau i ta nedidele salele ir ten reikejo vezli uzgesint, tada gavau 1 aukso maisa, o tada nuejau i ten toki papludimi kur ant zemelapio x nupiesta toi vietoj iskasiau, tada ant manes pradejo pult bezdziones, giniausi, visur taskesi kraujas bet nezinojau ar is manes at is bezdzionu, o tada as miriau.  tai kaip man daryt, jei reik surinkt 3 aukso maisus o as to aukso gaunu tik kai kokia uzduoti padarau.tai man kai gaunu 1 aukso maiseli eit pas pirata? 
-

M@NGUST@
- Forumo gyventojas
-
- Mažeikiai
- 1,467.41 Lt
» 2008 Gru 09, 21:34
tu gal nepatingek ir buk gerute, perskaityk 9, 10 puslapius ten viskas kuo aiskiausiai parasyta  o kai surinksi visus 3 maisus eik pas pirata 
-
murmur
- Įsijaučiantis
-
- alytus
- 4,494.85 Lt
» 2008 Gru 10, 22:09
Joana D* rašė:nu va man yra taip: pasistaciau nameli medije , gavau viskarti, atrakinau deze, surinkau koda, gavau zemelapi kastuva ir dar kažką liktajs, atsirado piratas, pagavau ir daviau jam papuga, tada jis nuejo prie kranto ir kaip supratau liepe man pagal zemelapi ten ta auksa iskast, pirma nuejau i ta nedidele salele ir ten reikejo vezli uzgesint, tada gavau 1 aukso maisa, o tada nuejau i ten toki papludimi kur ant zemelapio x nupiesta toi vietoj iskasiau, tada ant manes pradejo pult bezdziones, giniausi, visur taskesi kraujas bet nezinojau ar is manes at is bezdzionu, o tada as miriau.  tai kaip man daryt, jei reik surinkt 3 aukso maisus o as to aukso gaunu tik kai kokia uzduoti padarau.tai man kai gaunu 1 aukso maiseli eit pas pirata? 
kaip jau rasiau,, as pas tas bezdziones darau taip,, iskasu ir kai jos islenda begu i vandeni ir kai kuri nors priarteja dauzai jas,, kai nustatai tinkama atstuma jos visai taves nepazeidzia.
-

Giel
- Dalyvis
-
- 5,459.47 Lt
» 2008 Gru 11, 18:29
O kaip yra mazai sveikatos, kaip reikia ja atstatyti? su maistu jau nebeiseina 
-
murmur
- Įsijaučiantis
-
- alytus
- 4,494.85 Lt
» 2008 Gru 11, 18:52
prie saltinio ant to kalno buvo tokiu zoliu.. lapai tokie lyk zaliai raudoni,, tai va spaudi ant tu zoliu tada ant akmens ir reikia but salia vandens saltinio arba spausti ant vandens buteliuko jeigu ji turi kuprinej ir turetu pasidaryti gydantis gerymas,, jeigu gerai pamenu.. zoles dar gali but tokios su morkiniais rutuliukais,, jeigu nepades rasyk ka nors sugalvosiu.. 
-

Giel
- Dalyvis
-
- 5,459.47 Lt
» 2008 Gru 11, 20:17
Labai tau aciu murmur 
-

Minė.
- Aktyvus dalyvis
-
- Panevėžys
- 5,907.09 Lt
» 2008 Gru 11, 21:04
Kaip atsisiųst? 
-

Giel
- Dalyvis
-
- 5,459.47 Lt
» 2008 Gru 11, 21:43
Murmur vel prasau pagalbos, su tuo priesnuodziu niekaip turiu ta augal bent jau manau buvo prie sltinio zodziu bandau niekai neiseina 
-

monciulka96
- Įsijaučiantis
-
- 430.16 Lt
» 2008 Gru 12, 21:21
zoles turi buti zalios o ne zalios su raudonais.
-

Giel
- Dalyvis
-
- 5,459.47 Lt
» 2008 Gru 12, 21:37
Dabar jau aišku 
-
murmur
- Įsijaučiantis
-
- alytus
- 4,494.85 Lt
» 2008 Gru 13, 00:18
gerai kad yra daugiau zinanciu,kurie pataisyt gali,  nepamenu visko tiksliai 
-

Giel
- Dalyvis
-
- 5,459.47 Lt
» 2008 Gru 13, 12:35
Ka reikia daryti antroje saloje? (foruma skaiciau bet vis vien nesupratau)
Ir kaip toje saloje reikia gauti saku niekur nerandu palmes duoda tik lapus ;[
-
murmur
- Įsijaučiantis
-
- alytus
- 4,494.85 Lt
» 2008 Gru 13, 17:25
Giel rašė:Ka reikia daryti antroje saloje? (foruma skaiciau bet vis vien nesupratau)  Ir kaip toje saloje reikia gauti saku niekur nerandu palmes duoda tik lapus ;[
toj salojpiratas pirmiausia taves praso kad uzkurtum visus fakelus,, tada tau reikia jam atnesti arba 30 medzio kamienu arba 15 akmenu, tada kai atsikelsi ryte jis bus dinges,, bus palikes rasteli ant to liepto,, as dariau taip: pasidarau valtele - kanoja is penkiu medzio kamienu,, nuplaukiu iki liepto galo ir spaudziu ant to laisko,, nes kitaip ikrenti i vandeni ir ryklys sueda,,, aisku tas laiskelis ikrenta i vandeni,, tada nuplauki i kranta pasiimu mecete.. nu tipo ta karda lendu is leto i vandeni ir kai ryklys priarteja einu atgal atsisukus i rykly ir dauzau ta mecete,, reikia labai saugotis nes ryklys vistiek gali tave nuzudyt,, gali tekt kelis kartus lyst i vandeni ir kartot tuos veiksmus kol nuzudysi rykli,, man netgi teko gerti gydanti geryma,,, tai gi kai nuzudysi rykli panersi ir istrauksi ta laiskuti jame bus parasyt kad reikia surinkt kazkiek ten juros gerybiu tipo zuvu juros zvaigzdziu ir t.t. ir padet jas ant vieno is dvieju ploksciu aknemu kurie yra ant to klanelio,, tik atsargiai ten yra dvi bezdziones zudikes jas reikes uzmust.. tai va as dariau taip,, gal kas nors zino lengvesni varianta,,, sekmes 
‹ Siuntiniai ‹ Nedideli žaidimai
|
|
|