Namų darbaiSenai kai buvau mokunys,tai nedarydavau namų darbų,tingėjau.Dabar tai tenka net visą nakty nemiegot,na gal pamiegu tik kelias valandas.Sėdžiu prie pc ir rašau kursinius darbus,rengiu prisstatymus.Tai nelengvas studentiškas gyvenimas.Šiaip aš stojau,tam,kad išmokčiau ir neieškau lengvų išeičių.
Prisipažinsiu, aš darau namų darbus.
![]() ![]() Rekia. ![]() Visada NR1 namų darbai yra iš lietuvių kalbos.. Ten negalima eiti be nd.. Šiaip 11 kl. kursu esu pasibaisėjus... Negalvojau, kad jis šitiek skirsis sunkumuuo 10 kl. Arba aš nebemoku mokytis.. Bet manau LT ir matkės kursas labai pasunkėjęs.. Namų darbus darau tiek, kiek turiu laiko.
Mokausi gerai, todėl daug laiko neužima. Dažniausiai ![]() Pas mus į chemiją negalima eiti be nd. Todėl prisiverčiu bent į klausimus atsakyti, o skaityt ir pasakot, tai jau kaip šūlioj suspėju. Šiuo metu kažkodėl ant mokslų pasidarę p*, todėl po atostogų reikės rimtai kibt į juos. Ypač į geografiją ir fiziką. Ne dėl to, kad būtų temos sudėtingos, bet mokytojos truputį prietrankos. O jeigu vėl į temą, tai šita tema priminė, kad šiandien dar nebuvau prisėdus prie knygų. ![]() Lekiu. ![]() ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |