‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos ‹ Knygos, žurnalai
-

Just3
- Forumo gyventojas
-
- 0.00 Lt
» 2008 Gru 06, 22:11
Ervinas rašė:Meilė tipo žiauri...
Esu skaičius, tik nebepamenu apie ką ji ten... :}
--------------------------------------
-

Bite_Me
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius.
- 57,027.79 Lt
» 2008 Gru 06, 22:41
Stepas Eitminavičius - Balti Juodraščiai.
Stebuklinga.. Hū. Hū.
-

whatever
- Aktyvus dalyvis
-
- Bakneriada.
- 23,009.75 Lt
» 2008 Gru 07, 19:32
Dabar tarpais praskaidrinu dieną gera juoko doze su J.Erlicko - History Of Lithuania.
Galėčiau pasakyti,kad nieko negaliu pasakyti.Neįmanoma kaip nors apibūdinti.Turbūt saldžiai,tobulai,subtiliai sarkastiška.. Ta proga,pasijuokime kartu:
Skamba telefonas.Mąstau: o gal kažkas kaip tik dabar šaukiasi pagalbos? Ilgai klausau šito liūdno garso. Mano akyse - ašaros.
-Kur eini? - klausia toks ponas. -Namo,-sakau. -Laukia tavęs..-atsidūsta jis. Nusigandęs pametu popierius ir slepiuos miške.Visados žinojau,kad laukia,tik pirmiau nekreipdavau dėmesio.
Jei Lietuvos pilietis nukrito nuo stogo netinka pribėgus apkraustyti kišenes,o tuo labiau - spardyti kojom. Eik pro šalį,tarsi nieko nebūtų atsitikę.
-

Lisa*
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius.
- 17,194.63 Lt
» 2008 Gru 07, 19:38
Kevin Brooks - Martynas Pigas. " Tai detektyvinė istorija, kuri prasideda nelaimingu atsitikimu: Martynas kumšteli jį puolančiam girtam tėvui, ir tas griūdamas užsimuša į židinio kampą. Sukaustytas baimės, jis taip ir nepaskambina policijai. Tada jam padėti pasišauna kaimynų mergaitė Aleksė. Gimsta planas, pribloškiantis įžulumu ir išmone. " Tai va, koks tas planas, dar neperskaičiau, bet greitu metu ketinu. : DD
-

Easy
- Dalyvis
-
- Šiauliai
- 1,026.46 Lt
» 2008 Gru 08, 00:09
Lisa* rašė:Kevin Brooks - Martynas Pigas. " Tai detektyvinė istorija, kuri prasideda nelaimingu atsitikimu: Martynas kumšteli jį puolančiam girtam tėvui, ir tas griūdamas užsimuša į židinio kampą. Sukaustytas baimės, jis taip ir nepaskambina policijai. Tada jam padėti pasišauna kaimynų mergaitė Aleksė. Gimsta planas, pribloškiantis įžulumu ir išmone. " Tai va, koks tas planas, dar neperskaičiau, bet greitu metu ketinu. : DD
Šitą skaičiau kai buvau gal 12likos  Gera knyga.
O aš dabar skaitau remarko "trys draugai". Nusipirkau šitą dar vasarą, bet dabar vėl užsimaniau perskaityt 
-

Dusk
- ®espect
-
- Portadown
- 7,344.96 Lt
» 2008 Gru 08, 01:00
deii rašė:hahahaha as isvis knygu neskaitau as tik prie kompo GTA 4 GRauziu 
tau dar tik 11...
-

julybug
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 694.35 Lt
» 2008 Gru 08, 02:15
heather henson - pabėgimas 
-

everyone says
- Apšilinėjantis
-
- vilnius:>
- 1,514.02 Lt
» 2008 Gru 09, 13:44
siuo metu valgau isabel allende trilogija. "dvasiu namus" jau perskaiciau. dabar kertu "fortunos dukteri". ateis eile ir "portretui sepija" 
-

Bite_Me
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius.
- 57,027.79 Lt
» 2008 Gru 10, 22:05
Kęstutis Navakas - Du Lagaminai Sniego.
"Kai perskaitysite šią knygą, stovėdami gyvenimo kryžkelėje ar gatvių sankryžoje daug kartų pūsite į vos vos atgniaužtą kumštį norėdami atgaminti jos palikto bučinio skonį".
-

whatever
- Aktyvus dalyvis
-
- Bakneriada.
- 23,009.75 Lt
» 2008 Gru 10, 22:58
O!Galima plačiau apie knygą?Pliusai ir minusai? Patiko/nepatiko..mąsčiau ją nusipirkti,vieni gyrė,kiti peikė,o pati nežinau..apie ką ta knyga apskritai? : ) fantastinė ar reali?
-

Bite_Me
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius.
- 57,027.79 Lt
» 2008 Gru 10, 23:08
Esės. Suka Navakas link filosofijos. Apibūdinkt tokią knygą žodžiais.. Naah.. Apskritai apibūdint sunku. Man jo mintys, žodžiai, esės, knygos, elėraščiai labai prieš širdies, tai ir nuomonė - subjektyvi. Apie ką? Apie viską ir apie nieką.. Niekuomet nemokėjau apsakyt temos, juolab, šioje knygoje esės, tai ir tų temų - olialia..
Vienintelis dalykas, kurį galiu tiksliai pasakyti:
"Du lagaminai sniego.Tai tekstus siejanti metafora, kalbanti apie tai, ką gražaus su savimi nešamės ir ko tame nešuly nejučia nelieka. Laiko, jaunystės, talento, meilės, žmonių, gyvybės. Kažko, kas pernelyg trapu. Kartais net nespėjame to užrašyti."
-

whatever
- Aktyvus dalyvis
-
- Bakneriada.
- 23,009.75 Lt
» 2008 Gru 10, 23:14
..'lyg ištirptų'..hm,įdomu.Man ir įdomios įvairių žmonių subjektyvios nuomonės.Apie knygą objektyvios nuomonės beveik nė negali būti.Dažniausiai.Dėkoju.
-

Bite_Me
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius.
- 57,027.79 Lt
» 2008 Gru 10, 23:17
Suprantat, perkant knygą, aš masčiau ne "įdomi knyga", o "Navaką būtinai turiu turėt". Čia kaip koks stabas.. Heh.
Šiuo metu skaitoma:
Victor Hugo - Paryžiaus Katedra.
Hė. Hė.
-

Sun_Child
- Dalyvis
-
- Vilnius.
- 5,176.83 Lt
» 2008 Gru 20, 22:29
Koji Suzuki-Skambutis. 
-

Dragon-fly
- Aktyvus dalyvis
-
- 8,157.63 Lt
» 2008 Gru 27, 15:44
Šiu metu skaitau Robert Harris "Imperium"
knyga apie senovės Romą, kadangi pati Roma man įdomi, tai ir knyga įdomi
po to šiandien iš bibliotekos pasiėmiau Haruki Murakami "Avies medžioklė". Skaičiau jo "dansu dansu dansu", sako, jog "Avies medžioklė" geresnė, tad susigundžiau
taip pat dabar eilėje laukia Jodi Picoult "Devyniolika minučių"  skaičiau jos "Mano sesers globėjas", labai patiko 
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos ‹ Knygos, žurnalai
|
|
|