Siuntiniai Nedideli žaidimai

Stranded II

Vartotojo avataras

Joana ;DD*

Apšilinėjantis

Jnw ;]

1,180.65 Lt

Standartinė » 2008 Gru 01, 18:33

sekes kas man buvo :( atvariau prie kompo pradejau zaist zaida sita ir gal 5h zaidziau ir tiek daug perejau o tada kai mama nuo kompo nuvare issaugojau ir isjungiau kompa :) kita diena ijungiu kompa o man vietoj to kad ieiciau i zaida ir viska tesciau rodo ant ekrano vel ta faila kur pacioi pradzioi turejau irasyti :whata: tai man zaidas neissisaugojo :piktas: ka daryt? :roll:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

M@NGUST@

Forumo gyventojas

Mažeikiai

1,467.41 Lt

Standartinė » 2008 Gru 01, 21:43

as istavo aprasymo nelabai supratau apie koki faila tu kalbi... :roll:
na jei tu ijungi zaidima spaudi load pasirenki tavo issaugota faila spaudi load ir zaidi toliau.
Jei tau pasileidzia failas kuri tu turi instaliuoti-pasiieskok kompe jau instaliuoto zaido o ne instala :roll:

Vartotojo avataras

Joana ;DD*

Apšilinėjantis

Jnw ;]

1,180.65 Lt

Standartinė » 2008 Gru 01, 23:01

oni paieskosiu ;DD :D ;)

murmur

Įsijaučiantis

alytus

4,494.85 Lt

Standartinė » 2008 Gru 02, 18:43

Augustuliux rašė:PerĖjau Į antrĄ lYgĮ... Piratas jau pabĖgo,.. o kaip reikia tĄ draugĄ rasti akmenYSe? pasakyyyk jei gali

jeigu gerai pamenu tai ten reikia 25 juros gerybiu ir jas padet ant vieno is tu ploksciu akmenu,, tai gali but zuvys, kriaukles ir t.t. viskas kas is juros.

Vartotojo avataras

vika14

Lankytojas

alytus

598.77 Lt

Standartinė » 2008 Gru 02, 18:54

turejau kazkada sita zaida, bet nemokejau padaryti grazios salos ir siaip greitai nusibodo...

murmur

Įsijaučiantis

alytus

4,494.85 Lt

Standartinė » 2008 Gru 03, 18:13

zaidziant si zaidima nebutina daryti sala paciam.. ten tik jeigu nori gali darytis,, mes visi zaidziam ten kur turi ivykdyt uzduotis..kad pereitum.. o kai daraisi pats sala tik egzistuoji ir viskas..

Vartotojo avataras

Joana ;DD*

Apšilinėjantis

Jnw ;]

1,180.65 Lt

Standartinė » 2008 Gru 04, 23:26

kaip man tas bezdziones nuzudyt pirmoj sa;oj kr reik pirato nurodimus vygdit? :(

Vartotojo avataras

M@NGUST@

Forumo gyventojas

Mažeikiai

1,467.41 Lt

Standartinė » 2008 Gru 05, 01:11

as pasistaciau nameli medy toj vietoje kur bezdziones atsiranda ir jas su lanku issaudau ;)

Vartotojo avataras

Skliaustė

Patyręs forumietis

Jonava

4,827.87 Lt

Standartinė » 2008 Gru 05, 12:11

Aš tai nesuprantu kaip siūlių gaut? :lol:

Vartotojo avataras

Joana ;DD*

Apšilinėjantis

Jnw ;]

1,180.65 Lt

Standartinė » 2008 Gru 05, 19:14

M@NGUST@ , labai protingai cia :D bet kaip i nameli ilipt? :oops: :roll: :D

Vartotojo avataras

Rutaz

Įsijaučiantis

Kursenai

3,421.42 Lt

Standartinė » 2008 Gru 05, 19:20

neisein parsisiust ;[ kazkoki kita tinklapi meta ir nerandu kur parsisiust. šiaip tai sudomino. ;D

Vartotojo avataras

M@NGUST@

Forumo gyventojas

Mažeikiai

1,467.41 Lt

Standartinė » 2008 Gru 05, 20:07

nu man rods kad pastatai nameli ir spaudi kazkury peles klavisa(nebepamenu) ant tos lianos :D
kamikiuks-->matai tuos krumus su baltais bumbolais?arba avi?tai tu turetum juos surinkti.nu ta prasme vilna arba medvilne ir atsidarius inventoriu tu spaudi ant vilnos ar medvilnes, po to spaudi ant...eee...pamirsau :D
lygtais ant pliuso...o gal ir ne...nu paieskok salia pliuso ten tau turetu ismesti nauja langa kur galesi pasidirbt siulu ;)

Vartotojo avataras

Fray

Įsijaučiantis

770.80 Lt

Standartinė » 2008 Gru 06, 14:43

Šakės, koks geras game ;DD Aš irgį padariau tą gudrybę su beždžionėm jėga ;D

P.S Rutaz, http://www.unrealsoftware.de/get.php?get=stranded2_en.zip Pabandyk dabar, o jei neis eik į http://www.caiman.us -> Adventure, ir ten yra stranded II.

Vartotojo avataras

M@NGUST@

Forumo gyventojas

Mažeikiai

1,467.41 Lt

Standartinė » 2008 Gru 06, 20:40

aha is caiman.us esu daug ko parsisiuntus geras tinklapis+pilnos versiojos nemokamai :D

murmur

Įsijaučiantis

alytus

4,494.85 Lt

Standartinė » 2008 Gru 08, 04:33

PIRMOJ SALOJ: tau nieko nereikia zudyt kai piratas praso ,paprasciausia tau reikia sugaut papuga,,

NAMELIS MEDYJE: kai pasistatai reikia prieit prie lianos ir spaust desini peles klavisa arba e klaviaturos mygtuka tik tuo metu kai spaudi desini peles klavisa negalima nieko rankoj laikyt

SIULAI: krumai su tokiais baltais gumulais,, tuos krumus dauzai dauzai,, nu tipo su kairiu peles klavisu,, tada atsidarai kuprine,, c klaviaturos mygtukas,, paspaudi ant tu gumulu baltu ir tada spaudi ant rankutes ten kur yra salia pliuso zalio ir tada spaudineji kairi peles klavisa apatiniam desiniam monitoriaus kampe matysi kad mazeja tu gumulu skaicius, nes jie pavirsta siulais.
tikiusi pagelbes

Siuntiniai Nedideli žaidimai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių