Ar skaitote knygas?
Mėgstamiausia knyga
Mėgstamiausias rašytojas
KnygosNa kaip moksleivis tenka skaityti literatūrai. Didžiausiai nuostabai pastaruoju metu kažkaip traukia mane prie knygos
Praeitą vasarą per 4 mėn. vos perskaičiau 100psl. o neseniai per dieną perskaičiau net 110psl. Stebuklas. Na ką esu perskaitęs, tai patiko: 1. Hau ab du Die Flashe (vokiškai teko skaityti) 2. Žvaigždė 3. Naivus. Super. (gavau dovanų per gymse tai skaitau, kol kas patinka) Egziuperi "Mazasis princas".
Is pirmo zvilgsnio gali pasirodyti, jog ti vaikiska knygele... taciau! Mazai ir suaugusiuju ja supranta.. Liudna, bet tiesa.
Na, as is tiesu, pirma as pasiklasuiau iraso is kasetes, o tik veliau perskaiciu knyga. Bet ir tas ir tas yra nuostabu ![]() Na man patiko "Mažasis princas".. Ši knyga įdomi tuo, kad kaskart skaitant kitaip ją supranti, perskaičiau kokius 3 kartus...
Dar nebloga knygelė "Meilutis stringai ir laižekas", bei kitos šios serijos knygos na, bet jos skirtos mergom... Šiaip aš nelabai mėgstu skaityt, bet kartais man patinka pasedėt su gera knyga ![]() Paskutinį kartą redagavo gywent taj rejk=) 2006 Kov 01, 19:54. Iš viso redaguota 1 kartą.
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

Arba siaubiakus ir detektyvus 

Liudna, bet tiesa.