Įvairūs Gyvūnai

Ar gyvūnai gydo?

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2008 Lie 15, 15:35

Nezinau ar gydo, bet jaucia kai skauda... esu ir siaip apie tai girdejus ir galiu pavyzdziu pateikt :D Vat kriksto teciui skaudedavo kojas, kate visada jam ant ju ar salia ju guledavo..po kiek laiko operavo jam venas koju(or somfing :haha: ) ... seneliui, guledavo ant pilvo daznai...mire nuo skrandzio vezio...ten tarkim man kai galva, pilva ar siaip kazka skauda, visada atsigula...sako tipo kad jos i save ta kazkokia energija bloga sutraukia... :mad: :DDD

--------------------------------------

Vartotojo avataras

akivaras

Forumo gyventojas

O._.O

3,077.60 Lt

Standartinė » 2008 Lie 15, 17:11

Man atrodo kad sunu seiles gydo kai jei zaizda laizo... :D
o taip suniukai, mazi kciukai tikrai nuotaika pakelia... :love:

Vartotojo avataras

Falkona

Aktyvus dalyvis

Sidney

5,583.57 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 26, 19:35

tikrai gydo, kates nuima liudesi nerina deprasija ir skausma, sunys irgi tuo pasizymi, jie jaucia irdies infarkto pavoju

Vartotojo avataras

Vovere74

Įsijaučiantis

palanga

3,796.76 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 27, 19:15

man atrodo kad gydo bent jau siela ;) :D

Vartotojo avataras

Milkyfriday

®espect

Vilnius

14,581.76 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 28, 12:17

Senei girdėjau kad gyvūnai gydo, bet ir pats tikiu... xD :haha:

Vartotojo avataras

SusTra

Apšilinėjantis

2,751.60 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 28, 15:30

gyvate151 rašė:Kaip galvojat, ar gyvūnai gydo, ar suteikia geras emocijas ir panašiai? :D

Manau, kad tai priklauso nuo kiekvieno žmogaus. Sakykime man šuniukas daroteigiamą nuotaiką. Suteikia namuose jaukumo ir pan. O kitiems būna atvirkščiai.

Vartotojo avataras

Lumina

Patyręs forumietis

kretinga

434.00 Lt

Standartinė » 2008 Spa 22, 19:30

Aš nežinau,bet esu girdėjus,,toki faktą,kad kai šuo palaižo žaizda ji pradeda greičiau gyti,nu typo šuns seilės gido.Bet aš manu,kad suteikia geru emociju tie gyvūnai,nes jie ką nors juokingo padaro ir tada galima prisijuokti :lol:

Vartotojo avataras

Bouncy

Įsijaučiantis

Vilnius

1,729.35 Lt

Standartinė » 2008 Spa 29, 22:45

Taip, šuns seilės tikrai gydo (turi dezinfekcinių savybių). Todėl drąsiai galima leist palaižyt žaizdą, greičiau užgis. ;)

Mano šuo būtent todėl man visada nuplėšia visus pleistrus nuo žaizdų (pjaustau greipfrutus su itališku peiliu ir pyyyst - kraujo fontanai) ir išlaižo. Ir žymiai greičiau užgyja, nebeskauda. :lick:

Šiaip, šuo jaučia visus negalavimus žmoguje. Tai paaiškina gulėjimą ant ligotų kūno vietų.
Bent jau mano šuo visada gulėdavo ant mano kojos ir nesitraukdavo, kai buvau susilaužiusi. Ir nuo tos šilumos tikrai būna geriau.

Jau vien ta meilė, begalinis noras padėti, ir tai kaip veikia :love:

Iš tikrųjų, nuostabūs sutvėrimai. Dėkokim cavemen'ams už vilkų prijaukinimą :haha:

Vartotojo avataras

magfi

Aktyvus dalyvis

13,161.03 Lt

Standartinė » 2008 Spa 30, 12:04

ramuma rašė: Vat kriksto teciui skaudedavo kojas, kate visada jam ant ju ar salia ju guledavo..po kiek laiko operavo jam venas koju(or somfing :haha: ) ... seneliui, guledavo ant pilvo daznai...mire nuo skrandzio vezio...ten tarkim man kai galva, pilva ar siaip kazka skauda, visada atsigula...

Va va, aš ir turėjau katę ir jei ką skaudą ji jaučia, atsigula ir sušildo. Mamai gerklę kai skaudėjo, tai vos nepasmaugė mamos :D , norėjo ant kaklo apsiviniot.

O dėlės, tai tikrai gydo, bet nedaug kas užsiema su jomis. Čia panašiai kaip su adatom, pvz tau sąnarius skauda ir duria adatas į kažkokius taškus, tai vietoj adatų geriau dėlės.

Vartotojo avataras

Bouncy

Įsijaučiantis

Vilnius

1,729.35 Lt

Standartinė » 2008 Spa 30, 13:56

Bent jau aš tai jom nesigydyčiau :cry:

Juk jos siurbia kraują. Kuria prasme tai gydo?

Vartotojo avataras

magfi

Aktyvus dalyvis

13,161.03 Lt

Standartinė » 2008 Spa 30, 21:31

Nu jo surbia krauja. Išsiurbia kažkiek kraujo ir tipo labai gerai, nebeskauda :clap: .

almostjesus

Lankytojas

137.58 Lt

Standartinė » 2008 Spa 30, 21:37

Prisiglausk prie mylimo šuns,aligatoriaus ar dar ko tai labai ramina nervus :)

Vartotojo avataras

murd.

Įsijaučiantis

3,383.30 Lt

Standartinė » 2008 Spa 31, 12:30

Padeda. Kai skauda gerklę, apsidedu katiną ant jos. :D

Vartotojo avataras

Efemera

Įsijaučiantis

Vilnius

2,563.89 Lt

Standartinė » 2008 Lap 06, 18:05

Gyvūnai be abejonės gydo.(: Nuo vaikystės auginau šunį, prie kurio buvau labai prisirišusi. Apsikabinus jį nurimdavau, verkdavau, šnekėdavau jam apie tai, kas slegia. Neveltui šunys vadinami geriausiais žmonių draugais.((: O dabar turiu katę, kuri ateina, prisiglaudžia, pamurkia ir pasiima iš manęs tai, kas ramybės neduoda.

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2008 Lap 07, 10:46

Gydo.Bent jau nuotaiką tai tikrai pakelia. :play:

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę