Rūkančios merginossu tuo irgi sutinku, pagaliau supratau ka norejai pasakyti. pvz as to nejutau ir net negalvojau gerai, kad as kai narkomane elgiausi ir pan, tiesiog drauges sake, o jos buvo is manes ciagaretes atemusios. viskas vyko per kelione i prancuzija. bet va tos pacios drauges kai mane smerke, kad rukau, o jos tipo jau buvo metusios, tai dbr vistiek ruko. tai man keisciausia. na tokios ir drauges...
-------------------------------------- Na rūkymas nėra tobulos merginos dalis. Nors iš tikrųjų idealių gi nėra. Pati įsitikinau, kad rūkymas tikrai neslopina nervų, kaip kad dauguma sako. Tai tiesiog noras pasirodyti, kad gali ir Tu. Aš asmeniškai rūkiau, todėl, kad buvau pripratusi. Dabar jau daugiau nei pusę metų neberūkau.
Rūkymas prestižo reikalas? Iš dalies taip. Nes dauguma gerų tėvelių "geri" vaikučiai juk niekada net bandę nėra. Taip teigia jų tėvai. Nors iš tikrųjų jie yra išbandę ne tik cigaretes. Aš asmeniškai jau esu prieš rūkančias paneles. ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

tik zaloja save ir viskas 
ypac jei tai mergina. kazkaip man nesiderina...