Laimė
43 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
man laimė yra :
1.Sėkmingai atliktas darbas 2.Kai matau sveikus ir gyvus artimus žmonės' 3.Kai juačiuosi gerai 4.Kai man pasako ką nors gražaus 5.Kai žinau,jog padėjau žmogui kuris sunkiai verčiasi(P.S vieną sykį padėjau senukui) 6.Laiminga esu tada,kai kiti yra laimingi ![]() Pasijuntu laiminga, kai:
~ Išgirstu mėgstamą dainą; ~ Gaunu gerą pažymį; ~ Gaunų Linksmas.net teigiamą karma; ~ Aplenkiu kurį nors narį pranešimų skaičiumi; ~ Susitinku su draugais; ~ Valgau mėgstamą maistą namuose ar restorane; ~ Mane pagiria mokytojas, tėvai ar pažįstami... Ir t.t. Laimė – teigiama emocija, emocijų spektras, jausmas ar būsena, pasireiškianti įvairiais jausmais - pasitenkinimu, ramybe, dvasine pusiausvyra, džiugesiu, dideliu, jausmingu džiaugsmu. Tai gyvenimo pilnatvės subjektyvus jausmas, kuris kyla tenkinant dvasinius pažinimo, bendravimo, estetinius ir fiziologinius poreikius, tai idealybės ir esamybės faktinis ar įsivaizduojamas atitikmuo. Laimė susijusi su gyvenimo tikslo ir prasmės klausimais.
![]() Laime - nesvarbu ka bedarytum viskas atrodys gerai kad ir kaip besistengtum tavo pastangos bus ivertintos tada tu jautiesi laimingas kai tave kas nors pastebejo ir suprato kiek daug tu idejai si ta kurdamas
PS. Viena minute pykscio atima is zmogaus sesiasdesimt sekundziu kurias jis galetu skirti laimei nesvaistykim savo laiko bereiksmiams dalykams
43 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |