Lietuvos gėda...HK, jeigu tie tavo manymu yra geda lieka visokie Ventukai, Visokios kapelos ir pan
Zinoma gi nereik mums tu fonogramu yra kaimo kapelos kurios atstos roka, metala, clubine muzika ir pan. Bet dauguma deja nemoka dainuoti gyvai:)
šiuo metu be fonogramos nė iš vietos (daugumos tarp Lietuvos atlikėjų) , o gėda yra ta, kad bapkės svarbiau už koncerto kokybę (; Ir pastebėjau, jog atrodytų , kad dainininkas dainuoja gyvai yra įrašoma su gan giliais įkvėpimais : Pvz Mia, ta pati Zvonkė, o apie Ostapenka, Radži, Minedą,Mia, Zvonkė net nėra čia jokios kalbos, aukos! Štai čia yra tikra Lietuvos gėda, o dėl kai kuių aš nepritariu, kai buvo pasakyta jog ventukai na liaudiška muzika Lietuvos gėda, ne čia jau yra lietuvių liaudies kultūros palikimas, man asmeniškai perdarytos profesionalei dainos yra gražu ![]() Sakyciau beveik visi, o ypac ostapenko, radzi, tokios kaip yva visos grupes ( beveik visos tokios lietuvoje ir yra)Na dar visi estrados daininkai ( tie kurie patinka bobutems) dar aisku visi is visokiu kelio i zvaigzdes ir panasiu realybes sou naraiai. Sakyciau kad lietuva muzikoje yra tikroje bedugneje.
![]() Radži daina „Ką daryt“
Visų laikų blogiausia daina pasaulyje. Ji įrodo, kad dainuoti gali šunys, katės, žiurkės ir kirmėlės. Jeigu jis turi teisę taip elgtis su žmonėmis, aš galiu daryti bet ką. Dėl tokių dainų iš Lietuvos bėga intelektualusis jaunimas. Kiekvieną kartą, kai galvoju, kad muzikos nereikia kurti, stengiuosi galvoti apie šią dainą. Tuomet abejonių, kad reikia plauti smegenis, nelieka. [T.S.] Man atrodo tai viską pasako. ![]() ‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |

Zinoma gi nereik mums tu fonogramu yra kaimo kapelos kurios atstos roka, metala, clubine muzika ir pan.