Budėjimas mokykloje Oi fainai mes budim
viena klase budi visa savaite, pasiskirstom i grupeles po 6 - 7 mokynius. is ju eina pire pereju, bet tik iki 8 val.tada per kazkelinta pertrauka ( ) 2 mokyniai eina i valgykla budet ( t.y.valyti suolus), o po to tik sedim rubinej.Ateiti reikia 7:20 jei neklystu....o budime visa diena kazkur iki 15:00Budi 8-11 klasės,o gal ne man rodos 8-12
Anais metais buvom aštuntokai,niekas mūsų neklausė Šiais metais irgi nemanau,kad kas pasikeis DD Nepatinka budėt,nes pertraukų neturiu.Vienas pliusas galima vėluot į pamokas,tai kai šiaip vėluoju 10min į pamoką ,per budėjimo laiką ateinu kažkur 20min pavėlavus ![]() Budėjom 7 ir 8 klasėse rūbinėj. Po 5 susiskirstydavom. Oi kaip man patikdavo.
Iš pamokos išeini 5 minutėm anksčiau, į pamoką ateini 5 minutėm vėliau..O kai baigdavosi visiems pamokos, ten tokia grūstis pasidarydavo prie rūbinės. Oi kokia man tada laimė būdavo..kaip tik šią savaitę budžiu. budim susiskirstę po du visoje mokykloje.
be to, dar prie gatvės turėsiu budėt rytoj. iškiši ženklą STOP ir pervedi vaikus per gatvę, kas per nesąmonė?
na, nepasakyčiau, kad gimnazijose normalesni žmonės. jie nelaksto kolidoriais, ten nebūna muštynių? tada nusigyvenau. ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |

viena klase budi visa savaite, pasiskirstom i grupeles po 6 - 7 mokynius. is ju eina pire pereju, bet tik iki 8 val.tada per kazkelinta pertrauka ( 

Šiais metais irgi nemanau,kad kas pasikeis 

Gaila, kad gimnazijoj budėjimo nėra...