Įvairūs Studijos, mokykla

Ekskursijos

Vartotojo avataras

Strawberry Swing

Moderatorė

Vilnius

29,266.26 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 20, 12:55

Mano pradiniu klasių mokytoja mus po visą Lietuvą išvežiojo, tai dabar su auklėtoja nėr kur važiuot. Tai važiavo į Vilnių. Aš nevažiavau, nes ten į tas kažkokias pamokėles, "CUP", Akrus ir pan. aš tingiu važiuot. Ypatingai su savo klasiokais + kaip į Vilnių tai buvo brangu, o aš ir pati galiu į Vilnių nuvažiuot. Ir man bus daaar linksmiau. :roll:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Dija

Forumo gyventojas

Kaunas

41,323.06 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 20, 13:07

Neužilgo jau ir mes turėtume važiuoti į kokią nors ekskursiją. Klasiokai užsimanė irgi į tą dažasvaidį kažkokį važiuoti, bet auklėtoja išgirdusi tokią mintį, pasiuto. Pradėjo aiškint, kad jau vienuoliktokai ir dar užsimanėm važiuoti žaisti su vaikais, pradėjo aiškinti kokia iš to dažasvaidžio nauda, kad nieko ten įdomaus nepamatysim ir t.t. ir pan. Hm, ir teisingai sako ji, kad ir aš pati nenorėčiau ten. Išvis mūsų auklėtoja kai yra "Maironiečių" vadovė, tai jai visos ekskursijos tik visokie spektakliai, muziejai ir panašiai. Tai vat ten pagrinde ir važiuojame. Kai dar mokiausi pagrindinėje mokykloje, mūsų senoji auklėtoja leisdavo važiuoti,ten kur mes norėdavome, tai atsimenu dar aštuntoje klasėje, kai važiavome į tą "Lokės pėdą". O ten tai man patiko, buvo linksma visai.

Vartotojo avataras

Jovitaaa

Įsijaučiantis

3,620.64 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 20, 17:36

Sako rašė:Daug kur esam buve:Latvijoj,vichy vandens parke,nidoj,rumšiškėse,vilniuj belenkiek kartų esam buve dabar į molėtus naktį žvaigžių stebėt važiuosim,o pavasari į Krokuva.
Šiaip čia ne visos ekskursijos jų buvo kur kas daugiau,bet tik šitas prisiminiau. ;)

molėtuose aš su savo klase irgi buvau. nuostabu ten!! :}}}

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 20, 17:40

[Opheliac] Smagu, kad as ne vienintele balta varna :D man daug labiau patiko leistis nuo medzio negu ten laipioti tais lynais :D

Vartotojo avataras

strangeness

Lankytojas

Raseiniai

1,070.28 Lt

Standartinė » 2008 Spa 05, 13:51

Daugiasia ekskursijų buvo pradinėj mokykloje, ten per tuos keturis metus visą Lietuvą išmaišėm, dabar kažkaip sunkiau surast tokių vietų, kad visi norėtų varyt... :(

Vartotojo avataras

Treety

Dalyvis

Pnvz

3,984.66 Lt

Standartinė » 2008 Spa 05, 21:13

Mes ir planuojam dar šį rudenį į Molėtus, tik kad kai kurie nelabai nori jei be nakvynės, tipo neįdomu ir pan... Na su nakvyne žinoma visada linksmiau, bet kai taip prasideda dažniausiai taip niekur ir nebe išvažiuojam :D

Vartotojo avataras

Seco`ND

Dalyvis

Darien, IL

9,083.19 Lt

Standartinė » 2008 Spa 06, 06:56

si pusmeti jau zinau kad vaziuosiu i opera ir teatra dar kazkoki. bet dar labai laukiu kada vaziuosiu i filmo "Twilight" premjiera :roll:

Vartotojo avataras

Lumina

Patyręs forumietis

kretinga

434.00 Lt

Standartinė » 2008 Spa 25, 15:27

Važiavom rugsėji į lokės pėda į kalėjima ir per nakti buvom per atostogas į molėtų obsarvatorija varom ir į aqua parkaa

Vartotojo avataras

fRuktas_

Aktyvus dalyvis

Plateliai

1,746.94 Lt

Standartinė » 2008 Spa 27, 01:26

Dievinu Eskursijas.. :D
O ypač kai buna su keliom klasėm sujunkta.. :love:
Ech... :haha:

Vartotojo avataras

murd.

Įsijaučiantis

3,383.30 Lt

Standartinė » 2008 Spa 27, 12:20

Nebevažiuosiu su ta savo auklėtoja daugiau į tą ekskursiją... Po Akropolius pavažinėja... Lyg tai pati su tėvais negalėčiau nuvažiuot. OMG...

Vartotojo avataras

Kane

Dalyvis

Kaunas

699.63 Lt

Standartinė » 2008 Spa 27, 12:30

Mūsų seniai nieks niekur nesiveža :piktas:

Eturib

Lankytojas

265.65 Lt

Standartinė » 2008 Lap 12, 21:32

Daug kur buvom, tik po vienos ekskursijos į Nidą [į kurią manęs neišleido..] nelabai norisi mūsų vežtis..

Vartotojo avataras

Monikute@

Dalyvis

Kaunas

6,955.80 Lt

Standartinė » 2009 Vas 03, 20:45

Vilniuj i Gedimino pily,Trakuose i traku pily,sokolado fabrika ;) ,kibinu valgyt.Dar buvom vilniuje " Vichy" vandens parke.Vasario 7 d. ( Sy sest). tai varom wel i wilniu i planetariuma :D dar i nacionalini muz,ir i genocidiniu auku muzieju....Na o kapinese kaip Dž. nebuvom :D Dar daugybe kelioniu pamirsau :D

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2009 Vas 03, 21:43

Dievinu keliones su nakvyne prie kokio ežero. Rudenį jau buvom, dar pavasarį kokius du kartus važiuosim. Už tai reikia dėkot auklėtojai, nes kad ir kiek prisidirbtumėm, ji leidžia mums susiorganizuoti keliones. :?

Vartotojo avataras

malaleyy

Dalyvis

5,164.47 Lt

Standartinė » 2009 Vas 18, 22:29

Ja ja. Niekur mūsų neveža. Atsejt " Ne jos rūpestis, norit-samdykites, važiuokit". Užplaukus.

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 3 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 3 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių