GravelVau, jūs pezat ir floodinat nuostabiai. Yra toks dalykas kaip "Neišleistos, akustinės ir kitos Gravel dainos." Jeigu kam nors tokių reikia, rašykit man į skype (karolina6668), o čia pateikiu jų sąrašą:
Gravel - Aš Išpjoviau Tavo Širdį (acoustic) Gravel - Complete (acoustic Tom b-day) Gravel - Foreign Policy (acoustic Tom b-day) Gravel - Fundamentals (acoustic) Gravel - IBYHOSM (acoustic) Gravel - Lisa (acoustic) Gravel - Round and round (acoustic) Gravel - Sit Down And Cry (acoustic) Gravel - So What (acoustic Tom b-day) Gravel - So What (acoustic) Gravel - Together We Grow (acoustic) Gravel - When There's Nothing Left (acoustic Tom b-day) Gravel - Alcoholic Gravel - Dviratukas @ Tomas B-Day Gravel - Hit me baby Gravel - HMB+AITŠ Gravel - Morning Glory Gravel - Talking To A Therapist Gravel - Vydunas @ Tomas B-Day Oops'o daina Sinickis - Dviratukas Gravel - Aš Išpjoviau Tavo Širdį @ NML Gravel - Easter Song @ NML Gravel - KŽM, KŽT @ NML Gravel - Little Things @ NML Gravel - Nobody Knows @ NML Gravel - Round and Round @ NML Gravel - Talking To A Therapist @ NML Gravel - Vilnius @ NML Gravel - Fundamentals Gravel - Girlfriend Gravel - Sit Down And Cry Gravel - Together We Grow Gravel - If I'll Ever Make You Cry (Acoustic) Gravel - We Could Have It All (@ Tamsta) Gravel - Follow You (@ Tamsta) Man atrodo, aš šito dar nerašiau... ![]() “Kiekvienų metų gegužės 9d, bus švenčiama „Tarptautinė SinickioManijos diena.“ Jūs tiesiog klausot daugiau nei paprastai Gravel, kalbat daugiau nei paprastai apie Sinickį ir šiaip mėgaujatės. Kadangi ši šventė nėra pilnai užpatentuota, už šią šventę laisvadienio negausit. O gaila.“
Jau dabar galit ruoštis konkursui, skirtam SinickioManijos dienai paminėti. Kurkit bet ką (su PS, su natūraliom medžiagom, filmus, dainas, eilėraščius ir t.t.) kas susiję su Sini ir siųskit į čia: kmaleckaite@gmail.lt ; kara@inbox.lt . Išreikškit save, tskant. Arba parasykit i pm (karos ir zvyrietes sumanymas )‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |