Gyvūnų priežiūra
57 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Ka daryti su mano katinu. Jis padaro gamtinius reikalus ant lovos, knygų... Ka daryti kad jis taip nedarytų? Gal žinot?
Prisimenu kai turejau katina tai jis viena kart vos akies man neiskabino, nes buvau maza ir ji niurkiau, tai tetis lb supyko ir katina i siena mete (negalvokit kad sadistas katinas nemire). Tai iki dabar jam po kojom tas katinas sika... Prisimena vargsiukas..
O kaip tu jį pripratinai?
Šiaip tai aš jį išvedu į lauką, bet jis tik bėgioja ir ženklina teritorijas (turbūt žinot apie ką aš kalbu). O gal kartais žinot kaip išplauti lovą? Ir ką daryti su knygom jų - neišplausi? Keista bet mamo katiną nereikėjo pratint prie dėžutės,turbūt pats susivokė kur smėliukas yra
.Nu priežiūros daug ir lyg nereikalauja,tik išvalyti jo gamtinius reikaliukus,pašerti,pagirdyti,kas mėnesį nukirpt nagus,dabar tik dažniau pašukuot reikia,nes smarkiai šeriasi.Va tiktai bėda kad vemia,tai vemia bet kur,oi kaip mama supyksta kaip ant kilimo pridaro
57 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |

O dėl jo gamtinių reikalų, tai nežinau. Kaip neturiu katino, tai problemų jokių.