Soliariumai
Sužinojau, kad vaikinai dėl antakių akim nemato. O dabar jau jų oda kitokia Aš sakau aš ne idegiau truputį, o nudegiau raudonai raudonai, net kai prisiliesdavo drabužiai man skaudėdavo Saulėj pragulėjau apie 2h.
Tai kokiu tepeisi ? Kai dar buvau jaunesnė ir nevaikščiojau į soliariumus ir tie kremai nebuvo tokie paplitę tepdavausi pačiu papraščiausiu , o ne tų garsiųjų firmų ir niekada gyvenime nebuvau oranžinė yra saule, bet ji retokai sia vasara buvo.. nespejau pasideginti.. ir nebuvo tokiu karstu dienu.. ir be to lietuvoj gali degintis kiek nori, bet idegsi tokiu sviesiu atspalviu, o uzsieny, t.y. pietuose, ispanijoj, turkijoj, italijoj pavyzdziui idegsi tamsiai ir greitai, t.y, per kelias dienas, nes sios vietos yra arciau pusiaujo ir saules spinduliuotes..;} patikekit pati isbandziau..;} ispanijoj balandzio menesi pasideginau dvi dienas ir idegiau tikrai tamsiai, o lietuvoj dar ne bet kada silta diena gausi ir vistiek greit neidegsi..;}
aš prieš soliariumus. man vienodai telgul kitos vaikšto į juos, bet sau aš tikrai to neleisčiau. tai daug kainuoja, užima šiek tiek laiko.... o saulėj irgi daug laiko nepraleidžiu, nes nenoriu susirgt odos ligomis. kai noriu būt ruda išsitepu įdegio kremu
Nei daug kainuoja, nei užima daug laiko. Gi negalima gulėt valandą. ;x Dažniausiai - 1min- 1lt. :} Tai pirmam kartui tiek į tereik. db tiksliai nžn. :}} <...> O va petckeliotis su tais kremais tikrai daug laiko užima. ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |