Knygos
Patinka detektyvai,romanai,trileriai.Iš detektyvų labiausiai patinka Agatos Kristi kūrybą,bet skaitau tik tas knygas kuriuose nusikaltimus tyria Erkiulis Puaro,kažkaip nepripažįstu mis Marpl
O aš kaiptik skaitau tą kurią tiria Mis Marpl ![]() Daugiausiai perskaitau naktimis,tada man pakyla noras skaityt
skaitau romanus daugiausia,labai patinka
Melvin Burgess - Heroinas;Ledi,Kalės gyvenimas;Mėjos angelas;Darant tai. J. D. Salinger - Rugiuose prie bedugnės James M. Cain - Laiškanešys skambina du kartus Melissa P. - Šimtas plaukų šepečio glamonių prieš miegą Heather Henson - Pabėgimas Rosie Rushton - Aš neskęstu, tik mojuoju Visos ''Princesės Dienoraščio'' dalys Galėčiau dar vardint,kiek esu gerų perskaičius Kiekvieną iš jų sukrimtau per naktį.negalėčiau naktį skaityti,nebent nieko nevertus,nuvalkiotus skaitalus,kurių kaip žinia neskaitau.geriau dieną skiriu 2,3 h.arba vakare,bet naktimis?
baigiau skaityti E.L.Voinič 'Gylys'. auksinė klasika. knyga puiki.veikėjai savo nuoširdumu,sarkazmu ir t.t kiekvienas savaip įdomūs. na iš tiesų neveltui ši knyga pelnė pasaulinę šlovę. Siuo metu tai megstamiausios knygos yra trilogija "Uglies", "Pretties", "Specials" ir ketvirta dalis kuri nezinau kodel yra trilogijoje "Extras" kuria ir dabar skaitau.
Tiesa sakant niekada nebuciau skaicius turbut nes nezinojau as tokiu knygu, bet reikejo perskaityti mokyklai viena is keturiu knygu ir tik ta viena ("Uglies") buvo bibliotekoj. o kai perskaiciau pirma dali tiesiog negalejau neperskaityti likusiu. Autorius tai tada butu manau Scott Westerfeld ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

Nes perkuosi aš knygas 
nors kur ne mis Marpl tiria tai man idomesnes