Pries ivyki priminsiu, kad namie nieko nebuvo, neturejau nei augintiniu, nei kokiu prietaisu, kurie negalejo buti ijungti, kad galetu taip padaryt.
Viskas prasidejo iprasta vasaros vakara, kai is mamos drauges grizau namo apie 12 val nakties. Prisedau prie kompo ir po 30 min nuejau miegoti, nes buvau pavargusi. Nespejusi uzsnusti, staiga isgirdau krapsdesi i miegamojo duris. Is pirmo pamaniau, kad man pasivaideno, tai nekreipiau demesio ir vel uzmerkiau akis. Praejus 10 sekundziu vel i duris pradejo kazkas krabzdetis. Sikart labai isigandau (buvau 11 metu). Po antro krabsdesio prasidejo visas orkestras krabsdesiu, o tada jau ne juokais suparalizavo mane is baimes, visa tai tesesi nuo 12:40 iki 4-5 ryto, viska detaliai prisimenu, nes tokio ivykio tikrai nepamirsiu. Tai buvo didziausia baime per visa mano gyvenima.
Baimė - Nepaaiškinami nutikimaibuvo toks laikas,kai aš galėjau duoti ranką,koją, pirštą ar bet ką nukirsti,kad patikėtų,kad ant mano kėdės naktimis,kaip prabusdavau kažkas sėdėdavo, tas kažkas mane gąsdindavo,kol mama neparodė,kad ten tik drabužiai sukrauti (vaiku vaizduotė,ypač naktimis, labai laki)
na o tu nežinai,kas ten buvo, pabrėžiu NEŽINAI, bet užtikrintai teigi,kad ten ne graužikai ar kokie prietaisai,gal tik nori įtikėti kažkuo baisiu? ‹ Įvairūs ‹ Mistika |