nu ok, dabar as jau supratau kaip ieiti i ta irasu studija (as esu pasirinkus muzikanta)
tada as su juo pakalbejau, ir kaip supratau man reikia su ta gitara pagrot, bet man neiseina, paaiskinkit kas nors kaip ten reik daryt.
nu as tai suprantu taip kad kai jis pasidaro orandzinis tas rutuliukas, reik paspaust skaiciu ant kurio jis yra. as du paspaudziu ir man issijugia ta gitara.
ka daryt?
kaip ten ta gitara grot?
Miss Popularitygretoska. Aciu tau labai, bet gal gali dar pasakyt kaip reik apsirenkt kad galeciau su juo kavinej pasikalbet?
nes as apsirengus kad romantic 2lvl, o tas pasako: ... . You look very pale... dar ten kazka.. ir back home and recover ar kaip ten.. tai kaip man reik apsirenkt? kad itikciau?
Tai kas nors zino ka daryt?gretoska gal tu padesi?a... very pale tai reiskia kad nekaip atrodai... pakelk savo sveikata
t.y. obuoli (maistas, sportas) namas ( pasikalbek su mama, teciu, padaryk valgyti) draugė ( pasiklabėk su drauge telefonu, prie jos namu) saulutė (pasiklausyk muzikos, nueik i SPA) o isvaizda tai reikia nusipirkti drabuziu: jei muzikantas: romantic sportininkas: elegant riedlentininkas: original taigi prisiperki fdrabuziu jais apsirengi namie... nepamirsk dar antrame aukste nusipirkti makiazo ir kai atsiras sukuosena bet ji atsiras veliau kai jau eisi i diskoteka VISIEMS: drabuziai siaip sau neatsiranda.. turi ka nors ivygdyti... pasikalbeti, surasti ta vaikina svajoniu ar pan, jei dar ko nors reikia ar nesupratot rasykit, pasistengsiu padet
reikia palaukti kol rodykles ateis atrodo i oranzine zona (neatsimenu) ir tada paspauti mygtuka i virsu kaire apacion i taip toliau... o spardyt kamuoli ar vazinet riedlente reikia stengtis rodykle islaikyti zalioje zonoje... tai gali padaryt Su <-- ir --> dieve kaip tu man padejai!!
o as visus drabuzius nezinodama nusipirkau..visus issimatavau
yay! ten kai jie pasibuciuoja, tai baigiasi jau zaidimas anja? Jai taip tai pagaliau perejau!!! bet kaip gaila.. noreciau zaist dar.. galetu but antra dalis.. ![]() ‹ Siuntiniai ‹ Nedideli žaidimai |