Storos? Lieknos?Nu man tai irgi yra svorio[truputį] problemų... Galėtumėt į tokius žmones atsižvelkt ir nerašyt ''Stori nepatinka, nes lašiniai virsta'' ar ką panašiai. Žinoma bandau sukusti... Bet manau tikrai apūnus linksmesni žmogeliai...
![]() Turėjau svorio problemu susitvarkiau jas jau gan senai..tad kai apkūnus žmonės suverčia kalte kitur(genai,restoranai ir pnš) ir kaltina tik ne save tai ir ima pyktis..Ir man žiurint i tuos žmones kyla pirma mintis kad nesirūpina savim ir valgo ka nori ir be saiko.Ir koks skirtumas ar apkūnus ar ne nuo to linksmumas priklauso.
As nezinau,prisiskaitai cia visokiausiu ismislu
![]() As manau,kad kiekvienoje paneleje(jeigu kalbam apie paneles),galima rasti kazka grazaus.As pati tikrai nesu liekna,bet pastaruoju metu,tai man netrukdo gyvent,turiu draugiu,turiu nuostabius tevus,gal tik brolis prastas,o vaikinu! As net pati stebiuosi,kiek demesio sulaukiu ![]() as tai manau kad 58kg man yra per daug
![]() iš tikrųjų tai as stengiuosi valgyti maziau brudu bet pastebejau kad tai man labai ne ka padeda ![]() anksciau galvodavau kad visa beda kauluose-kad jie yra labai stambus.dabar kazkaip manes tai neitikina kad visa beda juose ![]() patarkit jei galit! ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |